Вітання 44/2015

Вітання 44/2015











































31 жовтня святкуватиме 60-річний ювілей красива жінка, люба матуся й найкраща бабуся — Людмила Іванівна ШПІР


Бажаємо удачі, тепла і добра, щоб всі невдачі згоріли до тла! Щоб жити — не тужити, до ста довелося, хай збудеться все, що ще не збулося.


З повагою і любов’ю чоловік, діти, невістка, зять, внуки



29 жовтня ювілей святкувала кохана дружина та любляча мати — Ірина Борисівна ОСТАПЧУК


Вас щиро вітає вся наша родина, матусю рідненька, матусю єдина, усі ми Вас любим і всі поважаєм, усі ми Вам щастя, здоров’я бажаєм. Бо поки є мама, доти є сонце, доти пташина і цвіт під віконцем, доти краса, доти поміч, розрада. Живіть нам, матусю, сто років на радість. Спасибі Вам, рідна, за Ваше тепло, за руки робочі, безсоннії ночі, за те, що зростили, за хліб на столі. Спасибі Вам, мамо, уклін до землі!


З любов’ю чоловік, діти



31 жовтня святкуватиме 60-літній ювілей рідна наша Лариса Валентинівна ЯРЕМЧУК із села Майстроволі


Господи Боже! Даруй моїй дочці ласку, хай життя її буде схоже на казку. Принеси в дар здоров’я, будь ласка, рясні зорепади і щастя. Зішли, Боже, ангелів з неба, щоб крилами пригорнули до себе! І кожен крок охороняли та благословляли, і щонайкраще у світі є, нехай Господь із неба тобі, доню, пошле. Хай Пречиста Божа Мати стежиною життя тебе веде.


Твої рідні: мама, сестри Тетяна, Оксана, брат Віктор, невістка Надія, брат Роман, Альона



30 жовтня зустрічає ювілей найдорожча донечка, любляча сестричка та найкраща мама на світі — Юлія Миколаївна АЛЕКСІЙЧУК


Прийми найщиріші вітання. Хай тобі сміється доля, як калина в лузі, в колі щирих, вірних і хороших друзів. Зичим тобі щастя, радості, тепла, успіхів, здоров’я, злагоди й добра. Хай крокують поруч вірність і кохання, хай здійсняться мрії і твої бажання. Ти знаєш, як хочеться подарувати тобі долю і прихилити до тебе білий світ, щоб в щасті ти жила без болю багато довгих і яскравих літ. Хай літа і краса процвітають, а доля хай успіх безцінний несе, теплом і любов’ю завжди очі сяють, а задумане збудеться все!


З любов’ю батьки, донечка, синочок та сестра з чоловіком



1 листопада вітаємо з 60-літтям начальника виробництва Андрія Сергійовича ГОПАНЧУКА


Добрий майстер у роботі і порадник у житті. Ви розрадите в скорботі, не забудете в біді. Порадієте на святі, не останній — за столом, і на дружбу Ви багаті, до людей Ви — лиш з добром. З Днем народження вітає весь наш дружній колектив, працьовиті, гарні, мужні — будьте Ви завжди таким!


З повагою колектив ТОВ «Новоград-Волинський завод теплотехнічного обладнання»



ПОДЯКА


Колективи терапевтичного та кардіологічного відділень виносять щиру подяку голові Благодійного фонду «Рідне Полісся» В.І.Стасюку за надану благодійну допомогу.


 

1 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ


Шановні працівники соціальної сфери Новоград-Волинського краю! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Тож у цей день бажаємо вам міцного здоров’я, витримки та енергії у нелегкій благородній справі, благополуччя, злагоди та добробуту в родинах!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

3 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ІНЖЕНЕРНИХ ВІЙСЬК, ДЕНЬ РАКЕТНИХ ВІЙСЬК І АРТИЛЕРІЇ


Шановні військовослужбовці, працівники, ветерани 12-го полку оперативного забезпечення та ракетних і артилерійських підрозділів 30-ї ОМБр! Щиро та сердечно вітаємо вас із професійним святом!

Це свято є символом вшанування славних військових традицій та самовідданості у ратній праці багатьох поколінь воїнів. У різні воєнні роки артилерія, ракетні та інженерні війська увінчали себе незгасимою славою перемог та невмирущими подвигами в ім’я миру і злагоди майбутніх поколінь. Їхні подвиги є взірцем мужності та героїзму для нинішніх воїнів, які виступають гарантом недоторканості кордонів незалежної України в зоні АТО.

З нагоди професійного свята зичимо вам міцного здоров’я, витримки, добра, злагоди і миру, успіхів на професійній ниві та вірної служби на благо нашій суверенній державі.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

4 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ЗАЛІЗНИЧНИКА


Шановні працівники залізничного транспорту Новоград-Волинщини! Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом.

Сьогодні працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій держави.

Ми шануємо вашу працю та переконані, що ви й надалі будете робити все заради збереження і подальшої розбудови транспортного конвеєра, стабілізації у справі перевезення пасажирів і господарських вантажів.

Бажаємо вам невичерпної енергії, оптимізму, домашнього затишку і тепла, а також безперебійної роботи залізниці та удачі в дорозі на просторах нашої Батьківщини.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Андрійовича ПАЛАЖЧЕНКА — 31.10.1922 р.н.

Миколу Михайловича КАЧОРА — 02.11.1952 р.н.

Миколу Володимировича ПОДИМАЛКІНА — 03.11.1956 р.н.

Василя Максимовича СТУЖЕНКА — 04.11.1924 р.н.

Василя Андрійовича ГОРДІЙЧУКА — 05.11.1931 р.н.

Жанну Ілларіонівну ВАСИЛЕНКО — 05.11.1933 р.н.

Анатолія Петровича ЛУЦЕНКА — 31.10.1967 р.н.

Володимира Васильовича ЮРІНА — 01.11.1942 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни