ХРОНИКА 51/2008


  • 15 грудня до Коростенського МВ надійшло повідомлення із приймального відділення ЦРЛ про те, що до них за медичною допомогою звернувся 20-річний житель райцентру з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою м’яких тканин обличчя. Працівниками міліції встановлено, що близько опівночі в м.Коростень невідомі особи із застосуванням фізичної сили відкрито викрали у потерпілого гітару, мобільний телефон та гроші в сумі 400 гривень. Вжитими заходами оперативників карного розшуку встановлено, що злочин скоїли двоє 19-річних жителів райцентру. Наразі вживаються заходи щодо їх затримання.

  • До Романівського РВ звернулась 85-річна пенсіонерка, жителька с.Вільха, повідомивши про те, що близько 10 години до її будинку через незачинені вхідні двері зайшов невідомий та відкрито викрав 800 гривень. Вжитими заходами за підозрою у скоєнні злочину працівниками міліції затримано раніше судимого 19-річного жителя м.Полонне Хмельницької області.

  • До Малинського МВ звернулась жительки с.Єлівка із заявою про те, що 12 грудня, близько 18 години, до її будинку через незачинені вхідні двері зайшов невідомий та відкрито викрав особисті документи господарки, банківську кредитну картку та мобільний телефон. Оперативники карного розшуку встановили, що злочин скоїв 26-річний непрацюючий, без постійного місця проживання, якого затримано. Викрадене частково вилучено.