Про перенесення робочих днів у 2016 році

З метою створення сприятливих умов для святкування 7 січня — Різдва Христового, 8 березня — Міжнародного жіночого дня та 28 червня — Дня Конституції України, а також раціонального використання робочого часу, міським головою Віктором Весельським прийнято розпорядження від 24.12.15 р. №267(о) «Про перенесення робочих днів у 2016 році».
Вирішено перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у 2016 році для працівників виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень із двома вихідними днями, робочі дні: з п’ятниці, 8 січня — на суботу, 16 січня; з понеділка, 7 березня — на суботу, 12 березня; з понеділка, 27 червня — на суботу, 2 липня.
Для забезпечення оперативного реагування на непередбачені ситуації, з метою прийняття відповідних рішень, керівникам цих установ у вихідні, святкові та неробочі дні 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10 січня, 5, 6, 7, 8 березня та 25, 26, 27, 28 червня встановити чергування відповідальних працівників, подати графіки чергувань керуючому справами виконавчого комітету міської ради.
Рекомендовано керівникам району електричних мереж, ТОВ «Міськкомунсервіс», КП «Шляхрембуд», Новоград-Волинського управління з експлуатації газового господарства, Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області розробити графіки чергування у всіх задіяних підрозділах.
Керівникам міськрайонного управління юстиції, міськрайТМО, комунального підприємства «Новоград-Волинськжитлосервіс» необхідно забезпечувати належні умови для оформлення поховання та надання ритуальних послуг, зокрема, у вихідні та святкові дні.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради