Гідний нащадок борців за свободу і незалежність України

Гідний нащадок борців за свободу і незалежність України

Шановна редакціє! В одному з підрозділів в/ч пп В4050, який бере участь в АТО на території Луганської області, проходить службу ваш земляк, мобілізований із міста Новограда-Волинського Олександр Петрович Антонюк.
Командування підрозділу високо цінить і ставить у приклад іншим бійцям сумлінну службу вашого земляка. Старшина, командир відділення, Олександр Антонюк має військову спеціальність водія автозаправника. Хороший спеціаліст, справжній патріот, готовий завжди прийти на допомогу своїм бойовим побратимам. Знавець своєї справи, він є добрим наставником для молодих воїнів. Своєю високою дисципліною, витримкою і наполегливістю він згуртовує військовий колектив. До його мудрих порад прислуховуються всі бійці підрозділу.
Його бойовий досвід добре слугує йому у повсякденних військових буднях. Гідний нащадок борців за свободу і незалежність України, він розповідає своїм бойовим побратимам про героїчну історію своєї малої батьківщини — Звягельщини, про ветеранів, які не шкодували свого життя, виборюючи волю для своєї Вітчизни.
З великою вдячністю і любов’ю Олександр Петрович говорить про свою дружину Ельміру, яка з розумінням сприйняла рішення чоловіка йти до Збройних Сил України, сердечно і щиро побажала йому щасливої дороги та скорішого повернення з перемогою. Вдома на нашого героя чекає син Сашко, котрому виповнилося п’ятнадцять років, він гордиться своїм героїчним татусем.
Приклад вашого земляка є неоціненним надбанням для патріотичного виховання молоді.
Командування нашої військової частини вдячне солдату Олександру Петровичу Антонюку за його самовіддану службу і просить опублікувати на шпальтах вашої газети матеріал про бойового земляка.
З повагою офіцер зі зв’язків із ЗМІ в/ч пп В4050 Костянтин МІКУШИН