ПОМИНАНИЯ 52/2008

ПОМИНАНИЯ 52/2008











































29 грудня минає рік, як пішов з життя Володимир Павлович ДЄТКОВ


Вже рік, як ти пішов від нас, з життям так рано розлучився. Та знай, наш рідний, що в серцях у нас навіки ти лишився. Яка глибока в серці рана, який нестерпний біль в душі, прости, що від невблаганної смерті ми не змогли тебе спасти. Спи спокійно, наш дорогий. Царство небесне тобі.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки, свати



21 декабря исполнилось 9 дней светлой памяти Надежды Бенедовны ШЕЛЫГИНОЙ


Ты всем была для нас, не только берегиней дома, его душой, себя всю детям, внукам отдавая. Не выплакать слез, душа на части рвется, и в доме без тебя пусто-пусто. Земля тебе пусть будет пухом. Родная наша, спи спокойно.


Дети, внуки



22 грудня — день смерті Надії Силівни СТЕПАНЮК


Плаче серце, біль не передати. Сумуємо і пам’ятаємо кожну хвилину, у пам’яті залишилася Ваша мудрість і доброта. Хай наші сльози не тривожать Ваші сни. Хто пам’ятає, — згадайте і пом’яніть. Нехай Бог дарує Царство небесне і вічний спокій.


Донька Валя, внуки, правнуки



24 декабря — 7 лет со дня смерти Людмилы Вячеславовны РАДЧУК


Судьба-злодейка пошутила, да так, что нас навеки разлучила. Ты в мир иной от нас ушла, а нам осталась лишь печаль, тоска и в сердце боль и пустота, которую нельзя ничем заполнить без тебя. Ты в жизни нашей всем была, как трудно все эти годы жить и не видеть тебя. Мы скорбим о тебе. Царство тебе небесное.


Мама, муж и Андрейка



28 грудня минає рік, як пішла з життя прекрасна жінка, любляча мати, дружина, сестра та бабуся Ніна Володимирівна ОГОЛЬ


Розривається душа, на серці ніколи не загоїться рана. Та доля розсудила жорстоко, забравши тебе від нас. Як нам не вистачає доброго погляду, веселої посмішки, мудрої поради. Ти назавжди залишишся в наших серцях. Царство тобі небесне і земля хай буде пухом.


Сумуючі сини, чоловік, невістка, онука, сестри та рідні



31 декабря прошло 10 лет со дня смерти Надежды Борисовны ЗУХ


Ты ушла внезапно и так рано, обжигая горем нам сердца. Без тебя в душе осталась рана, горе, без начала и конца. Звать тебя — не дозовешься, ты обратно не вернешься. За тобой закрылась дверь, только сердце все не верит. По тебе сердечко плачет и не может быть иначе. Любим, помним, скорбим.


Скорбящие мама, брат и его семья, дети, внуки



30 грудня — 40 днів світлої пам’яті Станіслави Петрівни ЧИЖИКОВОЇ


Вона любила життя, чоловіка, дітей, невісток, онуків. Серце болить, душа голосить, тебе із нами вже нема. Без тебе хата опустіла, не переступиш вже поріг. Сюди не прийдеш вже ніколи, не стрінеш родичів своїх. Царство тобі небесне і вічний спокій.


Вічно сумуючі чоловік, діти, невістки, зять, онуки



31 декабря исполнится 25 лет со дня смерти Николая Михайловича ГОРДИЙЧУКА


Светлая память о тебе в наших сердцах остается навсегда, пускай земля бережет твой вечный сон. Пускай, кто тебя знал, вспомнит добрым словом. Царство небесное, вечная память.


Скорбящие жена, дети Слава, Саша, Сережа, сестры



29 декабря — годовщина горькой утраты и светлой памяти Александра Ивановича КЯМКИНА


Из жизни ты ушел мгновенно — Господь тебя позвал к себе. На память нам оставил даты. Скорбим и помним о тебе, и не унять нам боль утраты. Но образ твой родной и близкий, мы не забудем никогда. Молимся за тебя. Цартсво тебе небесное. Кто знал Александра, помяните его добрым словом.


Родные и близкие



Церковна община Свято-Троїцького кафедрального собору сповіщає прихожан, що 30 грудня минає 5 сумних років від тієї страшної миті, коли трагічно загинули протоієрей Валерій, протодиякон Павло і матушка Галина


Просимо пом’янути та помолитись за упокій і благословення Господнього для спасіння Душ церковнослужителів – духовних пастирів наших, котрі щиро сповідували християнство, проповідували віру в Бога і взяли на себе непомірну ношу – спокутування гріхів наших в ім’я Господа Всемогутнього, в ім’я дарування милості Господньої усій пастві церковній. З цієї нагоди у Свято-Троїцькому храмі 29 грудня, о 16-й годині, відбудеться вечірнє богослужіння та 30 грудня, о 8-й годині, – літургія
та заупокійна панахида. У глибокій скорботі схиляємо голови.


Церковнослужителі та прихожани Свято-Троїцького кафедрального собору, рідні і друзі покійних