ЮНІ ТЕНІСИСТИ ПЕРЕМАГАЮТЬ

Близько п’ятдесяти юних тенісистів та тенісисток двох вікових груп брали участь у турнірі, що його проводила міська федерація настільного тенісу. Крім господарів змагались гості з Новоград-Волинського та Житомирського районів.
Серед хлопців молодшої вікової групи у фіналі зустрілись Микола Корнієнко з гімназії та його тезка Микола Карнейчик — ЗОШ N10. Досить цікава гра завершилась на користь гімназиста. Третім у турнірній таблиці розташувався Леонід Рекша з Чижівської ЗОШ.
У дівчаток цього віку без поразок провели усі поєдинки Валя Прищепа з команди Житомирського району, слідом за нею фінішували представниці міської гімназії — Настя Бущенко стала другою, Аліна Бондар — третьою призеркою.
Тенісисти старшої вікової групи, котрі вийшли до фінальної частини турніру, зовсім недавно грали у фіналі змагань, що проводились у Житомирському районі. Там поєдинок між звягельчанином Артемом Гороницьким та житомирянином Дмитром Бондаренком завершився на користь нашого земляка. Такий самий результат зафіксований був і у фіналі нинішніх змагань — безперечна перемога Артема у трьох партіях. Третім призером став Сергій Струс із команди господарів.
Занепокоєність тренерів міської команди викликає нестабільна гра старших за віком тенісисток. Ось і цього разу лише третє місце посіла Яна Хаустова, яка пропустивши поперед себе Аню Петракову, Житомирський район, фінішувала на другому місці, та переможницю турніру Ірину Яковець з команди Новоград-Волинського району.
Призери змагань в обох вікових групах відзначені спортивними дипломами, а переможці в достаток до дипломів отримали в нагороду пам’ятні призи, встановлені федерацією настільного тенісу.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ