Вітання 11/2016

Вітання 11/2016



























15 березня святкуватиме ювілей кохана дружина, чудова матуся, найкраща у світі бабуся — Лідія Михайлівна ПУХА


Нехай Господь у поміч тобі буде, а Мати Божа береже від зла! Бажаємо тобі здоров’я, щастя, радості й добра на довгії літа.


З любов’ю чоловік, сини, дочка, невістки, зять, онуки, свати і всі рідні



8 березня відсвяткував свій ювілей Юрій Євгенійович КОСТЮК із Городниці


Хай щастя і радість тобі ллються рікою, щоб не стрічався ніколи з бідою, хай пісня дзвінка виграє на вустах, хай смутку ніколи не буде в очах.


Твоя любляча родина



11 березня вітаємо із Золотим ювілеєм коханого чоловіка, доброго тата, зятя, гарного кума — Леоніда Едуардовича ЛОСЯ


Бажаєм добра і удачі без ліку, міцного здоров’я і доброго віку, миру, злагоди світлої в хату, днів, як найбільше, щастя багато. Хай обминають болі й тривоги, стелиться рівно життєва дорога.


Дружина, донечка, теща, кума Тетяна



ПОДЯКА


У Новоград-Волинському терцентрі міської ради трудиться соцпрацівник Алла Всеволодівна ГороБей. Ми з радістю її чекаємо, адже вона несе нам, немічним, стільки добра та турботи. І керують терцентром мудрі наставники. Це — директор Ярослав Володимирович Циба, завідувач відділенням соцдопомоги на дому Олена Анатоліївна Марекіна, соцпрацівник Олена Володимирівна Трахова. Усі вони піклуються про нас, не забувають привітати з Днем людей похилого віку. Нехай вас і ваші сім’ї береже Господь і дарує вам радість.


З повагою В.Костюк та її хвора дочка Люба


 

12 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА


Шановні працівники землевпорядної служби! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Дня землевпорядника — свята тих, хто приймає участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель.

У ваших руках сьогодні найбільший і найдорожчий національний скарб, наша святиня та годувальниця — українська земля. Саме тому відповідальність і досвід, професійність та любов до рідної землі працівників землевпорядної служби є запорукою збереження і дбайливого використання земельних ресурсів нашого краю.

Бажаємо нових творчих успіхів, щастя, міцного здоров’я, любові й пошани, успіхів у роботі, весняного настрою, добра й благополуччя вам і вашим родинам.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олександра Володимировича КОТА — 04.03.1968 р.н.

Михайла Олексійовича СКРИПНЮКА — 06.03.1964 р.н.

Сергія Степановича ПОДОЛЯНЧУКА — 06.03.1968 р.н.

Володимира Івановича ГРИНЯ — 07.03.1947 р.н.

Олександра Ничипоровича КОВАЛЬЧУКА — 07.03.1967 р.н.

Ігоря Васильовича КРАЛЮ — 08.03.1962 р.н.

Анатолія Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 08.03.1964 р.н.

Петра Васильовича ГРУЗДЮКА — 10.03.1968 р.н.

Лідію Карпівну БОЛЬБОТ — 12.03.1926 р.н.

Валерія Федоровича ЗАХАРОВА — 12.03.1949 р.н.

Ганну Михайлівну ПЕТРОВУ — 15.03.1929 р.н.


Редакція газети «Звягель»