Звягель повинен бути чистим та охайним містечком. І буде!

ІНСПЕКЦІЯ З БЛАГОУСТРОЮ МІСТА ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ЖИТЕЛІВ м.НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ
Шановні мешканці Новограда-Волинського, дякую всім, хто бере постійну участь у прибиранні території нашого міста і піклується про те, що залишиться нащадкам. Ефект відчутний і помітний, але в нашому місті ще залишається багато проблем (стихійні звалища, забруднені тротуари, неестетичні фасади, пошкоджені ділянки доріг, триває процес знищення дерев та насаджень, струмків, річок та водойм і багато інших), які потрібно вирішувати всією громадою.
Наше чудове місто гідне того, щоб бути чистим та затишним і стати містом європейського зразка. Тому прошу всіх жителів не виносити сміття на газони та вулиці міста. Пакуйте його в мішки й виносьте перед приїздом сміттєзбиральної машини, згідно з визначеним графіком, або купуйте пластикові контейнери і зберігайте сміття в них.
Прохання: заключіть договiр на вивіз сміття! На даний час до 30 березня триває процес укладення договорів на вивезення сміття з ТОВ «Міськкомунсервіс», яке розташоване по вулиці Житомирська, 79.
Згідно з чинним Положенням про благоустрій м.Новоград-Волинський, кожен власник, балансоутримувач будинку, установи, закладу заключає договір на вивіз та утилізацію сміття. Не змушуйте міську владу застосовувати санкції й переходити до накладення адміністративних штрафів.
Звернення до учнів: будь ласка, не викидайте на вулиці обгортки з цукерок, чіпсів та інших продуктів, вирвані аркуші з щоденників та зошитів.
Звернення до охайних дам: не викидайте одноразові серветки.
Звернення до курців: не викидайте пачки з-під цигарок та недопалки.
Звернення до любителів кави: не викидайте одноразові стаканчики та інший одноразовий посуд.
Звернення до любителів пива та оковитої: не полишайте пляшки посеред вулиць.
Звернення до продавців: мінімізуйте використання одноразових поліетиленових пакетів, не захаращуйте прилеглу територію.
Звернення до всіх жителів: не полишайте пластикові пляшки, де заманеться, не губіть нашу чудову природу.
Звернення до власників транспортних засобів: не паркуйте автотранспортні засоби на газонах, не здійснюйте ремонт, обслуговування та миття транспортних засобів, машин, механізмів у не відведених для цього місцях.
Звернення до власників торгових точок та закладів, установ: встановіть урни для сміття, слідкуйте за прилеглою територією.
І тоді наше місто буде завжди охайним та привітним.
Прохання: приберіть будівельні матеріали з газонів, не дозволяйте вільний вигул ваших собак.
Не починайте спалювати сміття, хмиз та сухе листя.
Не будьте байдужими, впливайте на оточуючих вас порушників, повідомляйте про факти порушення за телефоном інспекції: (04141) 5-34-64 або за адресою: вул.Пушкіна, 8а.
Дотримуйтесь правил благоустрою міста, бо за порушення — штраф до 1700 грн.
Дякуємо всім, хто дослухається до звернення!
С.ГОРЧИНСЬКИЙ, старший інспектор інспекції благоустрою міста