Коротко...

ЩО ЧЕКАЄ НА ФІЛІЮ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ КРОВІ?
Відбулася ділова зустріч міського голови Віктора Весельського з головним лікарем обласного центру крові Житомирської обласної ради Анатолієм Чугрієвим, у якій взяли участь заступник міського голови Лариса Шутова, начальник відділу охорони здоров’я Любомир Дутчак, заступник головного лікаря обласного центру крові Алла Островська, завідувачка Новоград-Волинської філії обласного центру крові Леся Становська.
У ході наради обговорювалися питання щодо скорочення працівників та вивільнення приміщення Новоград-Волинської філії обласного центру крові в результаті зменшення виробництва препаратів крові (альбумін). Вивчалося питання щодо доцільності використання вивільнених приміщень та подальшого працевлаштування працівників філії. Як один із варіантів, розглядалася можливість розміщення територіального центру соціального обслуговування.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИБІРКОВИХ ОБСТЕЖЕНЬ СІМЕЙ
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.14 р. №623 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора», з метою регулярного контролю за цільовим використанням державних коштів батьками при народженні дитини, міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді протягом січня-лютого 2016 р. проведено 40 вибіркових обстежень матеріально-побутових умов проживання таких сімей, про що складено відповідні акти. За результатами обстежень не виявлено сімей, які не за призначенням використовують державні виплати, про що повідомлено управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради.
У разі відомих фактів нецільового використання бюджетних коштів, які сім’ї отримують при народженні дитини, просимо повідомляти міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за тел.: 2-07-12, або телефонувати на міську «гарячу» спеціалізовану лінію «Телефон довіри»: 15-07.
Н.ТРОЯНОВСЬКА, фахівець із соціальної роботи МЦСССДМ

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ
У п’ятницю, 11 березня, з 10:00 до 16:00, відбудеться виїзний прийом громадян міським головою В.Л.Весельським та секретарем міської ради О.А.Пономаренко у мікрорайоні «М’ясокомбінат».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «РІДНЕ ПОЛІССЯ»
3 березня секретар міської ради Олена Пономаренко, начальник управління освіти і науки міської ради Ольга Ільяхова, начальник відділу охорони здоров’я міської ради Любомир Дутчак зустрілися з представником Благодійного фонду «Рідне Полісся» генерал-лейтенантом запасу В’ячеславом Стасюком. Того дня благодійна гуманітарна допомога від фонду надійшла у дошкільний навчальний заклад №16. Також представники Благодійного фонду «Рідне Полісся» передали у міськрайТМО багатофункціональні ліжка, кушетки, вироби медичного призначення (інструментарій, голки, катетери, перев’язочні матеріали тощо).
У пологовому відділенні В’яче­слав Іванович разом із Оленою Анатоліївною вручили 21 вагітній та породіллі дитячі комплекти. У подарункові набори входили: ковдра, пелюшки, комбінезон, кофтинка, штан­ці, футболка, розпашонка, шапочки, шкарпетки тощо.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ГОЛОВА РДА НЕ ПОГОДИВ КАНДИДАТУРУ НА ПОСАДУ ОЧІЛЬНИКА ОДПІ
Відбулися публічні слухання щодо погодження або вмотивованої відмови призначення на посаду начальника Новоград-Волинської ОДПІ Павліни Юрковської. Були висловлювання і «за», і «проти» даної кандидатури.
Але, враховуючи перева­жаючі за чисельністю заува­ження, скарги та підозри у зловживанні службовим становищем на посаді заступника начальника ОДПІ кандидатом на посаду Павліною Юрковською від підприємців району та міста, в тому числі — і письмові звернення, голова районної адміністрації Володимир Михнюк прийняв рішення не погоджувати запропонованого Головним управлінням ДФС у Житомирській області кандидата на посаду начальника Новоград-Волинської ОДПІ.
Сектор інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю РДА