Жіночий волейбольний турнір у районі

У спортивному залі Пилиповицької школи відбувся традиційний районний турнір із волейболу серед жінок. Участь у ньому взяли понад 60 любителів цього виду спорту з Киківської, Ярунської, Токарівської, Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст., а також із Броницької Гути та Городниці.
Головний суддя змагань В’ячеслав Стародуб і головний секретар Василь Горбовський розподілили команди на дві підгрупи. У першій — спортивна майстерність колективу з Городниці (тренер — О.А.Ксенз) було вищою, і вони переконливо (з рахунком 2:0) перемогли команду Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер — Ю.П.Чижевський) та команду с.Броницька Гута (тренер — І.В.Шостак), отримавши право грати у фіналі.
У другій підгрупі, після запеклих поєдинків, переможцями стали вихованки Ярунської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер — В.В.Горблюк), які перемогли волейболісток Киківської та Пилиповицької шкіл.
У фіналі, продемонструвавши дружню, колективну, результативну гру, звання переможниць здобули спортсменки з Яруня (Аліна Гурман, Юлія Осапалюк, Анастасія Королюк, Оля Роюк, Анастасія Карпенко, Вікторія Гордійчук, Олена Лопатюк, Тетяна Канарська), які з рахунком 2:0 перемогли суперниць із Городниці. У грі за третє місце дівчата з с.Броницька Гута святкували перемогу над волейболістками з с.Кикова (тренер — О.М.Подоляк).
Учасники змагань вдячні директору Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. В.Р.Масловському за надану можливість проведення волейбольного турніру.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА