Визначено чемпіона району з футзалу

Визначено чемпіона району з футзалу

Фінальний матч чемпіонату Новоград-Волинського району з футзалу відбувся у спортивному залі промислово-економічного технікуму. У вирішальній грі зустрілися МФК «Маяк» і МФК «Смолка».
\"Визначено

Серед активних уболіваль­ників цього разу були почесні гості — голова РДА Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, керівництво ТОВ «Птахівник» в особі Валентини Гальчук та Андрія Мармалюка (головні меценати спортивного свята) та перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Василь Гордійчук.
У запеклій боротьбі, лише з мінімальною перевагою, перемогу здобула команда МФК «Смолка» — 4:3.
Нагороду «Кращий гравець турніру» отримав футболіст МФК «Смолка» Артем Гороницький, який у цьому матчі відзначився трьома голами. Звання й кубок «Кращого воротаря турніру» отримав гравець команди МФК «Смолка» Олег Войтович.
\"Визначено
«Давно я не бачив настільки хорошої гри. Ви продемонстрували справжню боротьбу і довели, що футбол — це дійсно найкраща гра, від якої кожен отримує задоволення. Хочу привітати команду переможців. Бажаю вам не зупинятися на досягнутому. Успіхів вам та нових звершень», — прокоментував побачене голова РДА Володимир Михнюк.
Чемпіони були нагороджені Зимовим кубком федерації футболу Новоград-Волинського району. Грошову винагороду від ТОВ «Птахівник» отримали всі учасники турніру.
Сектор інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю РДА