ВIТАЄМО З КАТОЛИЦЬКИМ РIЗДВОМ!

ВIТАЄМО З КАТОЛИЦЬКИМ РIЗДВОМ!

\"ВIТАЄМОШановні новоград-волинці, мені дуже приємно мати честь і нагоду привітати значну частину громади міста — віруючих-католиків з Різдвом Христовим!
Щороку ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки. Її промені несуть радість у кожну сім’ю, у кожну домівку.
Тепло і лагідність цього свята однаково зігрівають усіх християн світу, незалежно від того, до якої нації чи релігійної традиції вони належать, і які погляди поділяють.
Сподіваюсь, що у Різдво Христове всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих, як вічних цінностей у відносинах між людьми, щоби надалі сповідувати їх щодня.
З сердечною теплотою бажаю добра і благополуччя, злагоди і любові вашим родинам! Нехай збудуться найзаповітніші мрії.
Зичу міцного здоров’я, достатку, добрих і вірних друзів на життєвій дорозі!
Гарних вам і радісних різдвяних свят!
З повагою міський голова Микола БОРОВЕЦЬ


ДОРОГI ЗЕМЛЯКИ!
Сердечно вітаю Вас з Новим 2009 роком і Різдвяними святами. Душевно дякую владі міста і району, своїм колегам, всім трударям за вагомий вклад у соціально-економічний розвиток нашого Поліського краю. Хай нам щастить і здоровиться!
Зі щирою повагою,перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації В.І.ЗАГРИВИЙ

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!
Не дивлячись на всі труднощі та фінансові кризи, Новий рік все-таки на порозі, а з ним — нові очікування, надії та сподівання. Тож щиро вітаємо вас з Новорічними та Різдвяними святами, і нехай вони приносять у кожен дім добробут, мир і злагоду, міцне здоров’я і сподівання на те, що здоровий глузд переможе всі негаразди!
Олег ЖУРБЕНКО, голова міської організації Партії регіонів