До ювілею — турнір із городкового спорту

До ювілею — турнір із городкового спорту

Останній березневий день був для Яруня святковим — виповнилося 80 років славному ветерану спорту, багаторічному викладачу технікуму землевпорядкування Борису Осіпчуку. Святкове зібрання відкрив директор технікуму О.В.Гончарук. Ювіляру було вручено привітальний лист від голови РДА В.В.Михнюка та голови районної ради Д.В.Рудницького. Найкращі побажання ювіляру висловили: С.С.Жук — Ярунський сільський голова, О.М.Дідовець — Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, П.П.Подкаура — головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА, представники громадськості, педагогічного колективу технікуму.
Високий професіоналізм Бориса Степановича, його глибокі знання з історії України, літератури, спорту дозволяли готувати людей широкого мислення, патріотів своєї Вітчизни, професіоналів своєї справи. Педагог від Бога залишив у серцях сотень своїх вихованців велику шану та любов, вдячність за надану путівку в життя.
Окремої розповіді заслуговують сторінки спортивної біографії Бориса Степановича. Чемпіон області далеких п’ятдесятих та шестидесятих років із важкої атлетики, гирьового спорту, лижного спорту, займався також волейболом, футболом. Важлива роль Бориса Степановича — у заснуванні на теренах Новоград-Волинщини бази з розвитку та становлення досить екзотичного городкового спорту. Тож, після завершення святкового заходу на спортивному майданчику технікуму було проведено відкритий районний турнір з городкового спорту серед чоловіків, присвячений ветерану фізкультурно-спортивного руху Борису Осіпчуку.
В.ДЕЙНЕКА, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту РДА
Фото П.ПОДКАУРА