Відкрили дошку пам’яті загиблому військовому 26-ї бригади Володимиру Котвіцькому

Відкрили дошку пам’яті загиблому військовому 26-ї бригади Володимиру Котвіцькому

На фасаді Несолонської загальноосвітньої школи Новоград-Волинського району Житомирської області встановили меморіальну дошку загиблому військовому Володимиру Котвіцькому. Про це повідомляють на сайті Новоград-Волинської районної ради.
«Напередодні величного свята, 6 травня, у Несолонській загальноосвітній школі вшанували пам’ять загиблих героїв у Другій світовій війні та під час проведення антитерористичної операції. На їх честь встановили пам’ятні дошки при вході до школи. А саме: загиблим у роки Другої світової війни учителям школи та випускнику школи Володимиру Котвіцькому, котрий загинув під час виконання свого військового обов’язку, захищаючи волю і свободу рідної держави у зоні АТО», — йдеться в повідомленні.
19-річний старший боєць 26-ї Бердичівської артилерійської бригади Володимир Котвіцький загинув під час посиленої охорони південного державного кордону в селі Рівня Херсонської області, коли 13 травня 2014 року сталася пожежа і вибух в одній із самохідних артилерійських установок. Посмертно бійця нагородили відзнакою Міністерства оборони «Знак пошани». У нього залишився батько і п’ятеро старших братів.
За матеріалами районної ради