У кожному поєдинку — суперники у нокдауні

У кожному поєдинку — суперники у нокдауні

Досить вдало для новоград-волинської команди завершився відкритий чемпіонат Рівненської області з кікбоксингу WPKA, що проходив у Рівному. У змаганнях взяли участь близько 150 спортсменів із Рівненської, Житомирської, Тернопільської та Львівської областей.
Прогнозовано переможцем став Владислав Самолюк (СК «Вульф», перші місця у розділах «фул» і «лоу»). Влад у кожному з поєдинків відправляв суперників у нокдауни, відтак два з них завершив достроковими перемогами.
Також переможцями у своїх категоріях стали Кирило Маркечко (СК «Вульф») й Олексій Плісак (СК «Євробокс»).
До числа призерів потрапили Володимир Гальчук (СК «Вульф», 2 місце у розділі «фул»), Іван Зембицький (СК «Євробокс», 2 місце в розділі «лоу») та Михайло Шевчук (СК «Вульф», два третіх місця в розділах «фул» та «лоу»).
Віце-президент Житомирської обласної федерації кікбоксингу Леонід Плісак відзначив високий рівень організації чемпіонату та спортивної майстерності учасників і запевнив, що подібні відкриті чемпіонати в подальшому проводитимуться і в Новограді-Волинському.
Із метою популяризації боксу та кікбоксингу, запрошуємо бажаючих займатися цими видами спорту на заняття, що проходять у приміщенні Молодіжного центру (понеділок-п’ятниця — 14:00-21:00, субота — 09:00-17:00).
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ