Чим здивували наших боксерів у Славуті?

У місті Славута, що на Хмельниччині, відбувся відкритий чемпіонат із боксу серед юнаків та дівчат 2001-2008 р.н., в якому взяли участь 9 боксерів із Новограда-Волинського — вихованці місцевої ДЮСШ та СК «Євробокс». А загалом учасниками змагань стали понад 130 боксерів (14 команд) із Рівненської, Хмельницької та Житомирської областей.
До числа переможців турніру потрапили одразу шестеро звягельчан. Гімназист Олексій Плісак, здобувши дострокові перемоги у двох поєдинках, посів перше місце у категорії 30 кг. У категорії 38 кг чемпіоном став Микола Мосійчук (ЗОШ №5), у категорії 36 кг — Святослав Бірюк (ЗОШ №8), у категорії 29 кг — Іван Грива (школа-інтернат), у категорії 30 кг — Артем Старовойт (школа-інтернат), у категорії 27 кг — Андрій Ковальчук (школа-інтернат).
Друге місце — в Ігоря Захарчука (гімназія, категорія — 53 кг). Треті місця — у Максима Місюри (ЗОШ №8, 36 кг) та Івана Чирка з Ємільчинського району (33 кг).
Для Івана це був дебют на такого рівня змаганнях. Варто відзначити, що юнак тричі на тиждень приїздить на тренування з іншого району області. Займається вже 8 місяців, має велике бажання відвідувати секцію, попри те, що на тренування доводиться добиратися аж за 40 кілометрів.
До речі, у Славуті тренером-викладачем із боксу працює дівчина — титулована місцева спортсменка, котра є прикладом того, що бокс — це не тільки чоловічий вид спорту. Тож, користуючись нагодою, запрошуємо всіх бажаючих займатися боксом та кікбоксингом. Заняття проходять у приміщенні Молодіжного центру, з понеділка по п’ятницю, з 14:00 до 21:00, у суботу — з 09:00 до 17:00.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ