ПОЗДРАВЛЕНИЯ 2/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 2/2009























9 січня виповнюється 3 рочки рідненькій донечці, найулюбленішій онучці, дорогенькій племінничці та хрещениці Валерії Володимирівні ЛУЦЕНКО з с.Кікова


Люба наша донечко, сонечко ранкове! Виростай, рідненька, чесною, життєрадісною, хай твоя усмішка, мов троянди, квітне. Будь завжди здорова, мудра та привітна, хай добрий ангел береже повік вогонь зорі, що долею зветься. Життя, неначе вишитий рушник, багрянцем калиновим усміхнеться.


З найкращими побажаннями папа Вова, бабушка Ніна, дєдушка Сергій, дядя Сергій та хрещений Віктор. Ми тебе всі дуже любимо і скучаємо за тобою



6 січня вітаємо з 60-річчям Ольгу Василівну ГОЛУБ


Летять роки, мов бистрі коні, не повернути їх назад, і нам не віриться сьогодні, що Вам минає 60. Вони так швидко пролетіли, неначе їх і не було, давно вже скроні побіліли, ліг сивий іній на чоло.


Рідні



6 січня вітаємо з 50-річчям Катерину Адамівну ФІДЕЛЬ


Бажаємо тепла й поваги від добрих людей, любові і шани — від рідних людей. Щоб радістю й миром були ви багаті, щоб горя і смутку не знали у хаті.


З повагою колектив



8 січня святкує ювілей Валерій Валентинович ОСІПЧУК


Щиро вітаємо тебе з Днем народження! Бажаємо здоров’я міцного — без нього не милі ніякі діла, в здоров’ї — багатство і радість, і більшого щастя нема. Всього, що прекрасне є у житті, — від щирого серця бажаємо всі. Хай щастя панує у твоєму домі, і радість хай буде завжди. Здоров’я міцного і щедрої долі хай Бог посилає на довгі роки!


Дружина, син, мама, батько, сестри, племінники, швагри, теща



10 січня святкує свій ювілей коханий чоловік, люблячий батько, турботливий дідусь Андрій Борисович ЗОЗУЛЕВИЧ


Наш славний і рідний, найкращий у світі. Із Вами нам завжди затишно і світло. Ви гарний господар і тато чудовий, даруєм турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вміють підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно і щиро, живіть нам на радість у щасті і мирі. Хай Бог посилає здоров’я і сили, у дружній родині усі ми щасливі.


Дружина, донька Лідія, син Андрій, зять Анатолій, онуки Віка й Максимко