ЩАСТЯ МАТЕРІ – У ДІТЯХ

ЩАСТЯ МАТЕРІ – У ДІТЯХ

«Кожна мати по-справжньому щаслива тоді, коли її діти виростають гарними людьми, — саме такі слова часто лунають з вуст цієї усміхненої, привітної жінки. Ольга Андріївна Литвин разом з чоловіком Михайлом Климовичем виростили чотирьох прекрасних дітей, мають семеро внуків та правнучку. Вся ця дружна родина 13 січня завітала в село Слобода Романівська, щоб привітати з ювілеєм матір і бабусю. А вона, зі сльозами радості на очах, зустрічала своїх синів — Володимира, який вже в другому скликанні працює головою Верховної Ради України, Миколу — генерала армії, Петра — генерал-лейтенанта та єдину дочку Надію.
Нелегким з юних літ був життєвий шлях цієї лагідної, усміхненої жінки — народилася і виросла в багатодітній родині, тяжко працювала і разом з тим завжди прививала любов і пошану до праці своїм дітям, любов до землі, повагу до простих людей, які біля цієї землі працюють. Її мудрі напутні слова проросли в серцях дітей, які працюють тепер на благо України, які стали гордістю рідного краю.

Привітати ювілярку зі святом того дня в невеличке поліське село завітало чимало люду — рідні і близькі, відомі політики, державні і громадські діячі, керівники області, міста і району. І, крім щирих привітань з нагоди ювілею, лунали ще й слова вдячності за дітей, що їх Ольга Андріївна виростила, виховала і вивела в світ. Тож особливим щастям світилися очі Матері, випромінюючи безмежне море доброзичливості і любові. І нехай доля подарує цій дивовижній жінці ще багато-багато радісних і щасливих літ!