Смертельна аварія на автотрасі «Київ — Чоп»: загиблих діставали рятувальники

Смертельна аварія на автотрасі «Київ — Чоп»: загиблих діставали рятувальники

Рятувальники деблокували тіла двох загиблих пасажирів у Пулинському районі. ДТП сталася 11 серпня, близько сьомої ранку, поблизу с. Улашанівка, на 197-му км автотраси «Київ — Чоп».


На місце події виїхали бійці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі трьох чоловік. Про це повідомила прес-служба Управління ДСНС у Житомирській області.
«З’ясувалося, що внаслідок зіткнення автомобіля «Renault Trafic» та вантажівки «Scania», загинули два пасажири з мінівена. Водія з «Renault Trafic» не було затиснуто конструкцією авто, тому до приїзду рятувальників медики дістали чоловіка та госпіталізували до Пулинської центральної районної лікарні. Водій вантажівки не постраждав», — йдеться у повідомленні.
Для того, щоб розпочати аварійно-рятувальні роботи з вилучення загиблих, фахівці ДСНС відтягли понівечений «Renault Trafic». За допомогою гідравлічних ножиць рятувальники спочатку розтисли пасажирські двері. Далі, скориставшись бензорізом, розрізали стійки та вилучили двох загиблих людей із транспортного засобу. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються фахівцями.
Інформація прес-служби У ДСНС у Житомирській області