Перші командні змагання з воркауту — перемогли наші!

Перші командні змагання з воркауту — перемогли наші!

22 жовтня відбулися командні змагання з воркауту в обласному центрі, де брали участь команди з Житомира, Новограда-Волинського та Києва. Спортивний поєдинок проходив у цікавій та новій для учасників атмосфері, адже це — перші командні змагання на Житомирщині.


Команда «Strong Spirit» (у складі спортсменів: Дмитра та Едуарда Корольових, Ігоря Тимофєєва, Дмитра Чаплінського) пройшла усі три етапи змагань, а у фіналі змагалася з сильною житомирською командою. Попри це, перемогу все ж здобули!
Далі на спортсменів чекали командні сети, в яких кожна команда отримала норматив: 100 підтягувань,150 віджимань на брусах, 200 віджимань від підлоги. Змагалися на швидкість виконання завдань, і на цьому етапі команда «Strong Spirit» також здобула переконуюче лідерство. До речі, вік учасників інших команд складав 18-19 років, а команду переможців сформували юнаки молодшого віку: Ігорю Тимофєєву — 14, братам Корольовим — по 16.
«Це — перша масштабна наша перемога, — резюмував воркаутер Дмитро Чаплінський. — Ми здобули титул найсильнішої команди в області, завдяки постійним тренуванням і терпінню».
Юлія КЛИМЧУК