На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» наказую:

1. З 2 січня по 31 березня 2017 року оголосити приписку до призовної дільниці громадян України 2000 року народження міста Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району Житомирської області.
2. Прибути для приписки громадянам, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2000 року включно, та проживають постійно або тимчасово на території міста Новограда-Волинського, Новоград-Волинського району, а також — громадянам старшого призовного віку, які не пройшли приписку раніше.
3. Усім громадянам, яким належить з’явиться для приписки до призовної дільниці, прибути на призовну дільницю за адресою: місто Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74, у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені в повістці.
3.1 Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою до 15 лютого 2017 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.
4. Керівникам підприємств, установ, організацій та навчальних закладів звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.
С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник