У перший клас — із ранцями від «CERSANIT»

У перший клас — із ранцями від «CERSANIT»

У центрі всіх процесів повинна бути людина — таке правило успіху компанії «CERSANIT».


В CERSANIT є дуже багато традицій, які засвідчують, що це правило діє — правило теплих, родинних і дуже щирих традицій. У червні було сімейне свято, де розважалися дорослі і малі, а напередодні 1 вересня майбутні першокласники, діти працівників «CERSANIT», приїхали на завод, щоб отримати шкільні рюкзаки і побачити, де ж працюють мама чи тато. Цій традиції вже не один рік. Наприклад, Віталій Мятка, заступник начальника дільниці основного виробництва Заводу керамічної плитки, розповідає, що вже третя його дитина піде до школи з ранцем, на якому — логотип заводу, де він працює понад 10 років:
— Першою такий рюкзак отримала донька Олена, якій вже 11 років, і теж була тут на екскурсії. Минулого року — син Віталій, а цього року — наш наймолодший, першокласник Миколка. Приїхав на завод, отримав подарунок і побачив, де працює тато. Я був «екскурсоводом» на виробництві для групи дітей і бачив їхній захват. Найбільше їх вразили роботи і дільниця випалу. Звісно, діти вражені, як і дорослі, коли вперше бачать такі масштаби і такий рівень.
Цьогоріч 33 першокласники підуть до школи з рюкзачками з логотипом «CERSANIT» — заводу, де працюють їх батьки. Можна багато говорити про принципи управління персоналом, впроваджувати мудрі інновації та шукати підходи. А можна просто завжди пам’ятати, що колектив — це не «кадрові одиниці», а найбільша цінність. Дуже важливо подарувати це відчуття людям — що їх цінують, шанують та дбають про те, щоб їх робота та родина були у гармонії.