ПОЗДРАВЛЕНИЯ 14/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 14/2009















































2 квітня відмічає своє 88-річчя Марія Мартинівна ЗУБРІЙ


Матінко наша, вечірня зоря ще не впала, ще квітне ромашками поле життєве твоє. Уклін тобі, рідна, за все, що дала нам, за все, що в нас є. Пробач за сивини, за зморшки, що вкрили хороше і рідне чоло… Здоров’я й здоров’я, матусенько мила, здоров’я і щастя, щоб все в тебе добре було. Бажаємо століття ще прожити, здоров’я доброго на всю ту сотню літ, щоб внуків всіх переженити, благословити правнуків у світ.


Діти, онуки та правнуки



3 квітня відзначає 16-річчя Вікторія Олександрівна ЗІНКЕВИЧ


Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, кохання, від якого квітнуть квіти, бажаю я тобі у цей святковий день.


З любов’ю і повагою твій Сергій



6 апреля отмечает свой юбилей — 25-летие — Иван СЛИЖИНСКИЙ


Милый, любимый ты наш дорогой, добрый и нежный, прекрасный душой. С праздником этим тебя поздравляем, счастья огромного в жизни желаем. Удачи, успехов и только побед, чтоб не было в жизни печали и бед. Пусть радость и смех твой дом наполняют, пусть высшие силы тебя охраняют. И вот, что хотим мы сказать под конец: мы счастливы, что ты наш муж и отец!


С любовью жена Наташа и сын Максимка



8 квітня святкує свій ювілей — 75-річчя — Євгенія Іванівна ДМИТРІВ


У цей світковий, світлий день ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Щоб Ви ніколи не знали біди, щоб не хворіли, здорові були. Тож не старійте, живіть до ста щасливих літ.


З любов’ю чоловік, діти, онуки



8 квітня – 50-річчя Надії Андріївни ЛУШНЕНКО


Мамо, матусе, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька. Як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб довго з нами була ти? Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй сили й здоров’я, щастя у дітях, ясного неба, більше матусі нічого не треба.


Сестра, сини



5 апреля поздравляем Любочку ВИЛЬТОВСКУЮ


Тебе всего лишь 18! Весь мир лежит у ног. Ты лучшую дорогу найди средь всех дорог. Уверенно и смело смотри в глаза судьбе, и выбери то дело, что счастье даст тебе. Друзей найди надёжных, любовь свою найди, дорог не бойся сложных, всегда вперёд иди.


Мама, брат Артур, сестричка Мишель, бабушка Поля, дед Толя



1 апреля празднует свой День рождения Жанна Александровна ЮРЧЕНКО


Живи, родная, до ста лет, и знай, что лучше тебя нет. Чтоб рядом с нами ты была сегодня, завтра и всегда. Желаем жить без старости, работать — без усталости, здоровья – без лечения, счастья – без огорчения. Желаем благ тебе земных, мы знаем – ты достойна их!


С любовью муж, дети и внуки



3 апреля поздравляем с 50-летием Татьяну Николаевну ПАРИЙ


В юбилей мы желаем расцвета и здоровья на многие лета. В юбилей мы желаем удачи и огромного счастья впридачу. Чтоб солнце всегда Вам светило, чтоб душа незабвенно любила, чтобы горе, невзгоды и беды обернулись желанной победой.


С уважением родители, муж, сестра, дети и внуки



31 березня зустрів своє 40-річчя Іван Володимирович ШЕВЧУК з с.Броницька Гута


Прийшла до тебе ця знаменна дата в калиновім намисті літ, слова найкращі хочем передати, низький і щирий шлем привіт! Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним тебе осяє світлом і любов’ю.


Брати Володимир, Микола з сім’ями, сестри Ніна, Галина, Валентина з сім’ями


 

4 квітня вітаємо з ювілеєм Віктора Миколайовича СПІЧУКА


Прийшла до тебе ця знаменна дата в калиновім намисті літ, слова найкращі хочем передати, низький і щирий шлем уклін! Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним тебе осяє світлою любов’ю.


Дружина Галина, дочка Людмила, син Сергій, невістка Валентина, зять Володимир, онуки Андрій, Богдан, Міша, Оленка


 

3 березня святкує свій ювілей кохана дружина, дочка, любляча матуся, турботлива бабуся Валентина Василівна ФІЛЬЧУК


Нехай роки повільно плинуть, як при тихій погоді вода, нехай радість і щастя поруч ідуть, і далеко від Вас буде біда. У криниці здоров’я вашого хай не буде видно дна, а в душі вашій, добрій і лагідній, хай завжди квітує весна. Хай Мати Пречиста стоїть на сторожі, Ісус у щоденних ділах допоможе.


Чоловік, мати, дочка, зять, син, невістка і онуки Оксана, Оля, Таня, Діма