Поїздку-відпочинок в екопарк «Радулин» організував Новоград-Волинський міський центр соціальних служб для сімей загиблих/померлих учасників АТО/ООС

Поїздку-відпочинок в екопарк «Радулин» організував Новоград-Волинський міський центр соціальних служб для сімей загиблих/померлих учасників АТО/ООС














Чудову поїздку-відпочинок в екопарк «Радулин», який знаходиться за 27 км від Новограда-Волинського, 22 жовтня 2022 року організував Новоград-Волинський міський центр соціальних служб для сімей загиблих/померлих учасників АТО/ООС.

Приємна і усміхнена пані Валентина розповіла про місцевий екопарк та провела для всіх екскурсію. Вражені красою та спокоєм, діти та дорослі були в захваті від птахів: пташника із чотирма видами павлінів, десятьма видами фазанів, цесарок та від тварин: європейських ланей, карликових козенят, японських оленів, які вже майже звикли до людей та навіть їдять з рук, шотландських карликових корів, косуль та від маленьких поні (поні були евакуйовані з Маріуполя і новий притулок знайшли в Радулино).

Цікаву розповідь почули про відреставрований Панський колодязь, біля якого можна загадувати бажання. А в музеї-колибі всі дружно ліпили вареники, які потім смакували. Зустріч закінчилась чаюванням з солодощами від міської ради.

Дякуємо за гарний настрій та чудовий відпочинок Миколі Хомічу, Валентині та Олександру Прищепам, перевізнику Володимиру Горбовському та приватному підприємцю Андрію Андрущенку.

Матеріал: Новоград-Волинський міський центр соціальних служб