Працюють спостережні ради

Працюють спостережні ради

При медичних комунальних некомерційних підприємствах Звягельської міської ради утворені та діють спостережні ради, до складу яких входять депутати міської ради, громадськість. Основна мета їх діяльності — це забезпечення контролю за дотриманням прав пацієнтів, вимог законодавства при здійсненні медичного обслуговування населення, фінансово-господарською діяльністю закладу охорони здоров’я.




9 січня під головуванням депутата міської ради Валентини Тростенюк проведено чергове засідання спостережної ради КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Директор підприємства Інна Вошко поінформувала про основні виклики, які очікують підприємство в розрізі реформи галузі охорони здоров’я України, ознайомила присутніх з аналізом діяльності закладу за 2022 рік та з проєктом фінансового плану та планом розвитку на 2023 рік. Зокрема, планується провести ремонтні роботи в АЗПСМ №2,3,4, забезпечити автоматичними гематологічним, біохімічним і сечовим аналізаторами АЗПСМ №8,9, транспортними засобами для АЗПСМ №8 і для надання медичної допомоги паліативним пацієнтам на дому тощо.

10 січня під головуванням депутата міської ради Петра Литвина відбулося чергове засідання спостережної ради КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО». Генеральний директор підприємства Василь Борис представив аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства за 2022 рік, проєкт фінансового плану на 2023 рік та надав пропозиції щодо розвитку матеріально-технічної бази та інфраструктури підприємства. Зокрема, протягом 2023 року підприємство планує завершити виконання робіт щодо договору «Капітальний ремонт частини приміщення 5 поверху у відділенні комплексної реабілітації в корпусі №2 КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО», провести ремонті роботи в хірургічному та інфекційному відділеннях, поновити матеріально-технічну базу шляхом придбання мамографа, лапароскопічної стійки, відеогастроскопа та операційних безтіньових ламп.

Крім того, враховуючи звернення громадян, обговорили особливості роботи вузьких спеціалістів, відповідно до вимог реформи галузі охорони здоров’я України. Зазначалося, що прийом вузькими спеціалістами відбувається винятково за направленням сімейного лікаря в електронному вигляді.

Відділ інформації міської ради