Допоможіть знайти людей, які жили на Житомирщині!

Допоможіть знайти людей, які жили на Житомирщині!

До редакції газети «Звягель» звернулися колеги з Полтавщини. Газета «Хлібороб» (м. Лубни) просить допомоги в пошуку інформації про людей, які колись проживали на Житомирщині.




Що відомо?


Батько сімейства Копостінський Андрій (можливо Копостинський), дата народження та по-батькові не відомо. Його дружину звали Франциска. 1944 року він проживав у селі Майдан Піщевського району, а нині — це Ємільчинський район Житомирської області.

У нього були діти:


Копостінська Теофілія Андріївна, Копостінська Яна Андріївна, Копостінська Ядвіга Андріївна, Копостінська Марія Андріївна (рік народження яких невідомий). Вони проживали 1944 року на території села Майдан Піщевського району.

Сини:


Копостінський Деоніс Андрійович 1911 року народження, який жив 1944 року у селі Пилиповичі Новоград-Волинського району;

Копостінський Модест Андрійович, 1903 року народження, село Майдан Піщевського району, а нині — Ємільчинський район Житомирської області;

Копостінський Генріх Андрійович, 1921 рік народження. 1944 року Генріх був взятий у полон німецько-фашистськими окупантами та висланий на каторжні роботи до Норвегії. До війни Генріх

Копостінський був одружений із жінкою на прізвище Козловська (ім’я і рік народження невідомий), яка проживала до одруження в селі Суховолія, що біля міста Броди.

«Будемо вдячні за інформацію про інших людей із прізвищем Копостінський або Копостинський. Можливо, що то будуть якісь родичі до вищевказаних людей», — пишуть колеги з Лубен.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вищевикладеного, то звертайтеся за тел.: (066) 204 04 55.