ПФК «Звягель» піднімається на третє місце у Другій лізі

ПФК «Звягель» піднімається на третє місце у Другій лізі

Минулої суботи на домашньому стадіоні «Авангард» ПФК «Звягель» узяв реванш за поразку в першому колі у вінницької «Ниви» — 1:0, і піднявся на третє місце у турнірній таблиці Другої ліги чемпіонату України.




\"ПФК

Єдиний гол у матчі — на рахунку Андрія Фесенка. Взяття воріт відбулося на 14-ій хвилині. «Мій гол — заслуга всієї команди», — відзначив згодом автор влучного удару.
За підсумками 14-го туру, маючи 24 очки (7 перемог, 3 нічиї, 4 поразки), звягельчани посідають третє місце. Відзначимо, що одразу 5 команд мають реальні шанси на підсумкові місця у призовій трійці.

Звання кращого тренера туру вдруге поспіль дісталося Руслану Скидану, а до збірної туру потрапили від «Звягеля» Денис Червінський, Ігор Гук та Андрій Фесенко.
Наступний матч ПФК «Звягель» проведе на виїзді проти запорізького «Металурга-2». Гра відбудеться 5 травня у Калуші. Початок — о 15:00.




Набирає ходу відкритий чемпіонат Звягельської суперліги. У турнірі бере участь 10 команд.

Минулої неділі на футбольних полях громади відбулися ігри 2-го туру. Наразі лідирують, маючи по 6 очок, «Авангард» (Горбаша) і «Спорт-Лідер» (Повчине). Бомбардирську гонку очолює Владислав Ейсмонт («Авангард») — 6 голів.

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»