На честь Валерія Залужного:  у Звягелі відбувся Всеукраїнський дитячий  футбольний турнір

На честь Валерія Залужного: у Звягелі відбувся Всеукраїнський дитячий футбольний турнір

Упродовж 6-7 липня у Звягелі, на честь Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, відбувся Всеукраїнський дитячий турнір із футболу серед дітей 2012 року народження.




Турнір організований управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, управлінням освіти і науки Звягельської міської ради спільно з Житомирською обласною асоціацією футболу та Новоград-Волинською міською асоціацією футболу за ініціативою тренерів із футболу ДЮКФП Валерія Блізніченка та Руслана Скидана, підтриманою міським головою Миколою Боровцем.

До організації заходу долучилися багато меценатів та благодійників.

Метою Всеукраїнського дитячого турніру з футболу є формування національно-патріотичної свідомості дітей та молоді, популяризація здорового способу життя, подальшого розвитку футболу та підняття рівня масовості занять футболом — як соціально корисного явища, підвищення спортивної майстерності учасників.

На турнір завітали 8 команд із різних регіонів України: Звягеля, Костополя, Коростеня, Луцька, Славути, Ізяслава, Житомира, Острога.

У запеклій, але дружній боротьбі перше місце виборола команда «Адреналін» (Луцьк).

Друге місце посіла команда ДЮСШ (Костопіль).

Третє місце — команда «МАЛ» (Коростень).

Звання кращий нападник турніру отримав Полюхович Станіслав, ДЮСШ (Костопіль).

Кращим захисником став Андреєв Віталій, «МАЛ» (Коростень).

Кращий воротар — Ткаченко Максим, «Адреналін» (Луцьк).

За результатами турніру кращий гравець — Плотницький Артем ДЮКФП (Звягель).

\"На

Всі учасники отримали грамоти, пам’ятні подарунки та фото на згадку. Переможцям дісталися дипломи, медалі, сувеніри, Кубки Звягельської міської ради та особливо цінні подарунки — Кубки від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного з його автографом. Житомирська обласна асоціація футболу подарувала командам футбольні м’ячі.

Символічно, що цей турнір — приурочений до 50-річного ювілею В.Ф. Залужного, нашого славетного земляка, та проводився з його особистої згоди і підтримки.

Щира вдячність ЗСУ та «залізному генералу» за те, що боронять найцінніше — майбутнє дітей України.

Відділ інформації міської ради