У Звягелі буде проведена планова промивка централізованої системи водопостачання

У Звягелі буде проведена планова промивка централізованої системи водопостачання

Шановні споживачі!


Комунальне підприємство Звягельської міської ради «Звягельводоканал» повідомляє, що з 23:00 год. 04.08.2023 р. по 14:00 год. 07.08.2023 р. у місті Звягель буде проведена планова промивка та дезінфекція централізованої системи водопостачання.




У період проведення цих заходів вода в мережі буде не придатною для використання та буде подаватися з підвищеним вмістом хлору.

У свою чергу, КП ЗМР «Звягельводоканал» рекомендує споживачам наступні заходи:

— завчасно забезпечити необхідний запас питної води на вищезазначений період;

— після проведення дезінфекції відкрити крани холодної води протягом не менше 10 хв для промивання внутрішньобудинкових мереж водопостачання.

У будні планова промивка та дезінфекція централізованих водомереж може паралізувати роботу підприємств різних форм власності та об’єктів соціальної й адміністративної сфери, оскільки саме в будні більшість таких об’єктів надають відповідні послуги та забезпечують життєдіяльність міста.

У свою чергу, перебування у вищенаведених закладах більшої частини населення припадає саме на будні в якості відвідувачів та безпосередньо робітників. Саме тому планова промивка та дезінфекція централізованої системи водопостачання проводиться у вихідні.

Також інформуємо, що для забезпечення надійного функціонування водопровідних та каналізаційних мереж, під час дезінфекції мереж працівниками КП ЗМР «Звягельводоканал» будуть проводитися ремонтні роботи та заміна запірно-регулюючої арматури.

Такі ремонтні роботи неможливо виконати без зупинки водопостачання міста.

Окрім цього, підприємством буде додатково організований підвіз води в мікрорайони міста. Детальніше про графік підвозу — в наступному номері газети «Звягель».

КП ЗМР «Звягельводоканал»