Після двох поспіль  перемог ПФК «Звягель»  виходить на третє місце

Після двох поспіль перемог ПФК «Звягель» виходить на третє місце

Звягеляни продовжують гонитву за лідером Другої ліги, і дві поспіль перемоги цьому якнайкраще посприяли.

 




У межах 14-го туру ПФК «Звягель» здобув переконливий успіх у виїзному матчі проти сусідів по турнірній таблиці — ФК «Скала 1911» зі Стрия — 3:1.

«Свою перевагу над опонентами ще в першому таймі підопічні Сергія Шищенка трансформували в «дубль» най-
результативнішого гравця Другої ліги — Дениса Ндукве (відзначимо також асисти від Антона Яшкова та Яна Морговського), однак під завісу першого тайму пропустили красень-гол від Романа Лісовика.

Після двох поспіль  перемог ПФК «Звягель»  виходить на третє місце

Після перерви наша команда залишилася у меншості внаслідок вилучення Вадима Лучки, однак одразу ж зуміла забити втретє — після розкішного розрізного пасу Богдана Оринчака відзначився Андрій Фесенко!» — йдеться в повідомленні пресслужби клубу.

У 12-му турі звягеляни теж грали в гостях.

«Незважаючи на відчутні кадрові проблеми (через травми та пошкодження зі складу вилетіли одразу шестеро ключових гравців), підопічні Сергія Шищенка зуміли переконливо здолати міцну «Кудрівку».

Після двох поспіль  перемог ПФК «Звягель»  виходить на третє місце

У першому таймі комфортну перевагу нашим хлопцям забезпечили голи Іллі Чередниченка, Данила Волинця та Дениса Ндукве. А наприкінці матчу дебютним голом на професійному рівні вихованець «Звягеля» Олександр Лавренюк поставив крапку в матчі — 4:0!» — пише пресслужба клубу.

Перенесений матч 13-го туру між ПФК «Звягель» та командою «Рух-2» відбудеться 15 листопада, у Звягелі, на стадіоні «Авангард». Початок — о 12:00.

ПФК «Звягель», набравши 28 очок у 12 іграх, повернувся на третє місце. Лідирує «Дружба» (Мирівка), в якої 34 очки. На другому місці — «ЮКСА» (32 очки). Але обидві команди провели по 13 матчів. Поруч зі звягелянами — «Чайка», в якої також 28 очок (13 ігор).
 

Олег БРЮХАНОВ,
фото ПФК «Звягель»