У Наталівці вшанували пам’ять  Захисника України — Артура Гриценка

У Наталівці вшанували пам’ять Захисника України — Артура Гриценка

19 жовтня у Наталівській гімназії відбувся турнір із міні-футболу серед юнаків 5-7 класів пам’яті Захисника, який віддав життя за єдність України, — Гриценка Артура Володимировича. На запрошення до участі відгукнулися три команди: Суслівський ліцей, Пилиповицька гімназія та дівоча команда «Звягель» — учасниця чемпіонату України серед кадеток.

Із вітальним словом виступила заступник директора Наталівської гімназії Тетяна Семенишина. Вона побажала успіхів спортсменам та розповіла, що майданчик, на якому вони гратимуть, побудований з ініціативи та за кошти батьків покійного захисника України. З вітальним словом, побажаннями міцного здоров’я, миру та перемоги (а також із подарунками — кубок, футбольні м’ячі, солодощі, солодкі напої) звернувся батько загиблого — Володимир Гриценко.

Після жеребкування, яке провів головний суддя турніру Андрій Матвеєв (тренер команди «Звягель») змагання стартували.

У Наталівці вшанували пам’ять  Захисника України — Артура Гриценка

У підсумку перше місце посіла команда Наталівської гімназії. Друге місце — команда «Звягель». Третє — футболісти Суслівського ліцею.

Переможців та призерів нагородили дипломами управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Звягельської міської ради та міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Учасники та організатори турніру висловлюють вдячність батькам Артура Гриценка за подарунки, а найголовніше — дякуємо за майданчик із синтетичним покриттям, який так потрібен наталівській молоді. Адже спортивний зал, який будується понад 10 років, досі не добудований.

Вічна пам’ять захиснику України.
 

Петро Подкаура,
вчитель фізичного виховання
Наталівської гімназії