Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

До вас повернеться віра в себе, колишній запал і кураж, справи йдуть досить рівно. Час перспективних можливостей, активізуються контакти з колегами та партнерами з-за кордону. Можлива вдала ділова подорож.

 
Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Прекрасний час, щоб знайти справу до душі та зайнятися самостійною роботою. У фінансовому плані тиждень сприятливий. Витрати досить високі, але заощадження дозволять почуватися впевненіше у завтрашньому дні.

 

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

У багатьох представників знака головні події відбуватимуться у сім’ї та романтичних взаєминах. У подружжя виникнуть розбіжності через різні пріоритети чи проблеми фінансового плану. Можливі також проблеми з батьками чи старшими членами сім’ї.

 
Гороскоп на тиждень

РАК

У професійній сфері та в грошах, загалом, все сприятливо. Але події в особистому житті супроводжуються сильними спалахами емоцій, які не згаснуть до кінця місяця. У цей період можлива емоційна нестабільність, перепади настрою, депресія.

 
Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Рішучість і сміливість здатні розвіяти будь-які страхи. Для справ професійного характеру та бізнесу тиждень цілком вдалий. Планетарні взаємодії сприяють енергетичному підйому, швидкості та оригінальності мислення.

 
Гороскоп на тиждень

ДІВА

З’явиться чудова можливість показати свої проєкти широкому загалу. Взаємини з колегами та бізнес-партнерами стабілізуються, можливі конструктивні перемовини, поїздка, обговорення майбутніх проєктів.

 
Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Зірки особливо прихильні до представників творчих професій. Їм забезпечені популярність та добрий дохід. Незважаючи на вдалий перебіг справ у професійній сфері, з грошима не все так добре. Тиждень принесе турботи про дітей. Не виключений дрібний ремонт.

 
Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Самотні люди захочуть повернутися до колишнього романтичного партнера, але краще відмовитися від спілкування з коханням, що не відбулося. Сімейним парам доведеться постійно доводити вірність компліментами, подарунками, освідченням у коханні.

 
Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Вашому здоров’ю загроз не передбачається, ви можете сміливо отримувати від життя насолоду. Більшість подій перейде у площину особистого життя, а на роботі спостерігатиметься повний штиль, можливий навіть невеликий застій у справах.

 
Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Найкращою стратегією стане збереження рівноваги у будь-яких ситуаціях. А вони будуть абсолютно непередбачуваними, бурхливими та стресовими. Успіх у кар’єрі чекає на молодих, зухвалих і динамічних людей, які сповнені амбіцій та бажання підкорювати висоти.

 
Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Імовірні конфлікти з партнерами по бізнесу, причиною можуть стати майнові суперечки чи питання розподілу прибутку. У підприємців ймовірні проблеми юридичного характеру, якщо вони вже мали місце у минулому.

 
Гороскоп на тиждень

РИБИ

Гроші надходять стабільно, проте прориву на матеріальному фронті не передбачається. Особисте життя виходить на новий рівень і, незважаючи на холод, ваше серце сповнене пристрасті.