Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Тиждень динамічний і водночас суперечливий. Напружений час, коли вам потрібні дисципліна, терпіння і відповідальність. Багато хто отримає шанс вирватися з колії робочих буднів і вирушить у захопливе відрядження.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Починання підприємців отримають протекцію впливових осіб. Не бійтеся шукати підтримки у друзів. Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Підвищуйте свою кваліфікацію. Будь-яке починання, яке буде закладене цього місяця, вже наступного року принесе вам дохід. У розподілі коштів варто покладатися на холодний розрахунок.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Можливо, саме цього тижня ви зможете знайти здоровий баланс між роботою та сім’єю. Гармонію в парі можна закріпити спільною поїздкою. Самотнім бажано вийти із зони свого комфорту. Незабаром коло знайомих значно розшириться.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

На вас чекає гарний час, коли можна відкласти роботу й забути про клопіт. Але ретельно плануйте витрати. Успіх у коханні гарантований, особливо тим, хто давно самотній. Головна умова — бути в центрі та зайняти активну соціальну позицію.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

У професійному плані тиждень принесе багато пропозицій, але не всі будуть перспективними у фінансовому плані. Сміливо залучайте та об’єднуйте людей. Приділіть увагу дітям та їхньому навчанню, і ваші зусилля дадуть чудові результати.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Ви маєте ухвалити низку важливих рішень, які визначать ваше майбутнє. У професійній сфері чекають приємні зміни, але багато залежатиме від колег та партнерів по бізнесу. Суперечки з родичами краще відкласти або поступитися заради «солом’яної згоди».

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

З’явиться можливість поліпшити умови праці, перейшовши на інше місце роботи. Але варто побоюватися заздрісних конкурентів. У родинах можливі проблеми з дітьми, на їх вирішення потрібно багато терпіння, витримки, а в деяких випадках — грошових витрат.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Фінансову ситуацію можна назвати неоднозначною. Загалом коштів на все вистачить, якщо ви будете більш прагматичними. Хто давно шукає роботу, зможуть знайти перспективне місце. Тиждень принесе приємні сюрпризи у любовних стосунках.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Важливі події, пов’язані з роботою та особистим життям. Колишні кохані зможуть відродити стосунки після розлучення. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення по службі.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Продовжаться заплановані заходи побутового плану — облаштування житла, придбання предметів, що прикрашають побут. Взаємини в сім’ях спокійніші. Робота нарешті почне приносити плоди — ви отримаєте те, що хочете.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Фінансова сфера поступово покращуватиметься, чекайте на несподівані надходження з різних джерел. Може здаватися, що минулі досягнення руйнуються, а стосунки з людьми приносять розчарування, але, навіть якщо це так, знайте — всі зміни на краще!