Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Не забувайте про заходи безпеки завжди і в усьому: від приготування їжі на кухні — до спортивних тренувань та подорожей. Нездоровий оптимізм та бажання ризикнути можуть призвести до великих проблем.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Будні виявляться продуктивними. Добре планувати розслідування, шукати необхідну інформацію, занурюватися у вивчення важливих тем. Але не дуже довіряйте привабливим пропозиціям і обіцянкам.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Є бажання спілкуватися, ходити на побачення та розважальні заходи. Але не будьте відвертими з іншими людьми. Зберігайте свої кордони та поважайте кордони інших. Варто ретельно стежити за здоров’ям.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Ви опиняєтеся у вирі подій, багато в чому задаєте тон тому, що відбувається, і це матиме тривалі наслідки. Хочете чогось досягти, дійте наполегливіше. Вихідні — ідеальні для творчої діяльності та духовних практик.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Тиждень насичений різними емоціями, причина яких — дії та вчинки оточення. Звичний порядок змінюється, відбуваються зміни на роботі. Обставини зводять із потрібними людьми.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Продуктивний тиждень, важливий для майбутнього. Захочеться вивчати щось нове, підкорювати обрії. Однак можна зіткнутися з перешкодами чи невпевненістю. Наприкінці тижня справи важко піддаватимуться контролю.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Тиждень тривожний і неспокійний, таїть у собі несподіванки та зриви планів. Намагайтеся цю енергію трансформувати у творчу діяльність. Гнучкість та вміння підлаштуватися під обставини можуть стати ключем до успіху.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Захочеться уникнути справ або перекласти свої обов’язки на інших. Проте тиждень сприятливий для справ, які вже давно хочеться закінчити. У першій декаді березня можна багато встигнути і правильно завершити давні проєкти.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Обставини дають змогу домовитися та залагодити одразу декілька питань. Період здійснення бажань та грандіозних справ. Вас супроводжує успіх у любовних та фінансових справах. Не пропустіть шанс налагодити стосунки.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Протягом тижня не буде часу на відпочинок. Усім від вас щось потрібно, вам говорять тільки про обов’язки, забуваючи, що у вас є ще й права. Можна потрапити під тиск інших людей. Якщо вас намагаються знецінити, не звертайте уваги. Продовжуйте те, чим займаєтесь.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Той самий час, коли щаслива нагода десь поруч. Будні цього тижня принесуть оптимізм і вдалий збіг обставин. Із мінусів: ви схильні діяти на емоціях, не спираючись на логіку. Не вимикайте раціональність.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Тиждень неоднозначний, таїть у собі напружені й гармонійні моменти, може принести несподівані події. Намагайтеся не наговорити зайвого й утримайтеся від пліток. Планувати не вдається, тому дійте, залежно від ситуації.