91-ий виконком: завершення  опалювального сезону, звіт КП «Звягельсервіс»  та затвердження плану благоустрою громади

91-ий виконком: завершення опалювального сезону, звіт КП «Звягельсервіс» та затвердження плану благоустрою громади

На черговому, 91-му засіданні виконавчого комітету міської ради восьмого скликання, яке відбулося 27 березня, розглянули 12 питань порядку денного.

У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення закінчити опалювальний сезон 2023-2024 років у Звягельській міській територіальній громаді о 08:00, 29.03.2024 року, на всіх об’єктах, крім будівель комунального некомерційного підприємства «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради, опалення яких завершити о 08:00, 15.04.2024 року.

Директор комунального підприємства Звягельської міської ради «Звягельсервіс» Анатолій Романчук прозвітував про фінансово-господарську діяльність КП ЗМР «Звягельсервіс» за 2023 рік.

91-ий виконком: завершення  опалювального сезону, звіт КП «Звягельсервіс»  та затвердження плану благоустрою громади

Як було зазначено, КП «Звягельсервіс» створено на комунальній власності Звягельської міської територіальної громади рішенням сесії Звягельської міської ради, з метою здійснення господарської діяльності щодо надання споживачам комунальних послуг та виконання робіт, пов’язаних із благоустроєм міста. Підприємство здійснює діяльність на засадах господарської самостійності, відповідно до діючого законодавства та Статуту. Протягом 2023 року підприємство:

— забезпечувало санітарну очистку території громади (прибирання вулиць міста, зимове утримання доріг);

— проводило утримання місць загального користування, зеленої зони громади, здійснило ремонт об’єктів благоустрою;

— проводило утримання мереж зливової каналізації, мереж зовнішнього освітлення громади та утримання вулично-шляхової мережі (грейдерування, відновлення дорожньої розмітки);

— здійснювало регулювання чисельності бездоглядних тварин, шляхом відлову та стерилізації бездоглядних тварин (в тому числі — вакцинація і кліпсування);

— на постійній основі проводило утримання та благоустрій кладовищ;

— регулярно проводило роботи щодо благоустрою міста;

— належно проводило роботу з обслуговування полігону місць видалення відходів м. Звягель тощо.

Виконавчий комітет взяв до уваги інформацію про діяльність КП ЗМР «Звягельсервіс» у 2023 році та затвердив план фінансово-господарської діяльності підприємства на 2024 рік.

Рішенням виконавчого комітету затверджено план благоустрою та проведення весняної толоки на території Звягельської міської територіальної громади у 2024 році.

Також прийнято низку рішень про надання дозволу на перепоховання померлої, квартирні питання та житлово-квартирні питання, оренду майна комунальної власності, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердження висновків органу опіки та піклування.

Крім цього, у зв’язку із кадровими змінами, внесли зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини та складу колегії служби у справах дітей міської ради.

Із прийнятими рішеннями у встановлений чинним 
законодавством термін можна буде ознайомитися на порталі документів офіційного сайту міської ради.

Відділ інформації міської ради