Забив кулаками до смерті

Забив кулаками до смерті

Мешканцю Звягельського району повідомили про підозру за заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, від яких потерпілий загинув.

 

За процесуального керівництва Звягельської окружної прокуратури мешканцю Звягельського району повідомлено про підозру за фактом заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Слідство встановило, що 29 квітня 2024 року, близько 20 години, підозрюваний та потерпілий вживали спирті напої у квартирі останнього в селищі Першотравенськ, Звягельського району, в ході чого між ними виникла сварка. В подальшому підозрюваний підійшов до потерпілого, який сидів у кріслі, та завдав численні удари кулаками по голові та тілі, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер у лікарні.

Забив кулаками до смерті

Слідчий суддя підозрюваному обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування проводить Звягельське районне відділення поліції ГУНП у Житомирській області. 

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Дмитро ГРЕСЬКО, прокурор Звягельської окружної прокуратури