ПОМИНАНИЯ 16/2009

ПОМИНАНИЯ 16/2009







































12 квітня пішла з життя мати, бабуся Валентина Опанасівна ПОРТЯНКО


Світла пам’ять про Вас назавжди залишиться в наших серцях. Хай земля береже Ваш вічний сон. Нехай всі, хто Вас знав, згадають та пом’януть добрим словом. Царство Вам небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі сини, невістки, онуки, правнуки та всі рідні



20 квітня минає 9 днів, як передчасно обірвалось життя Віктора Вікторовича ДУБИЦЬКОГО


Ти пішов від нас, залишивши назавжди нестерпний біль, смуток у наших серцях. Ніколи не змиримося з тяжкою втратою. Ти вічно житимеш у нашій пам’яті. Царство небесне, вічний спокій душі твоїй.


Сумуючі батько, мама, брат Валерій, рідні, близькі



23 квітня минає рік, як пішов з життя Андрій Климович ДМИТРЕНКО


Ти пішов від нас, хоч любив життя, людей, поспішав робити добро. Світла пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Хай земля береже твій вічний сон. Нехай всі, хто тебе знав, згадають та пом’януть добрим словом. Царство тобі небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі дружина, сестра, брат, хрещениця



19 квітня минає 9 днів, як після тяжкої хвороби пішов у вічність дорогий чоловік, люблячий батько та дідусь Василь Семенович НАЙДЮК


Час ніколи не загоїть біль в наших серцях. Кожен день ти з нами. Царство тобі небесне і вічний спокій. Хай земля береже твій вічний сон і буде тобі пухом.


Сумуючі дружина, діти, онуки, хрещеник та вся рідня



21 квітня — 40 днів, як обірвалося життя найдорожчої людини — Віктора Михайловича ЗАРУЦЬКОГО


Плаче душа, на серці ніколи не загоїться рана. Та доля розсудила жорстоко, забравши тебе від нас. Тяжко, сумно, боляче і гірко без тебе, рідненький. Дякуємо за те, що ти був у нашому житті, що дав нам життя, за все, що зробив для нас. Ти назавжди залишишся з нами. Мир праху твоєму і Царство небесне душі та вічна пам’ять. Нехай всі, хто знав цю чудову людину, згадають і пом’януть добрим словом в цей день.


Вічно сумуючі дружина, сини, донька, невістки, зять та онуки



18 апреля проходит 10 лет, как перестало биться сердце дорогой мамы, бабушки Евгении Матвеевны ГУРИНЧУК


Опустела без тебя земля, нам теперь тебя вернуть нельзя, стал пустым для нас наш дом. Потому, что больше не живешь ты в нем. Душа болит от скорбной муки, теперь навечно мы с тобой в разлуке. Земля тебе пусть будет пухом. Родная наша, спи спокойно.


Скорбящие сын, дочь, внуки, Литвинчуки и родные



17 квітня минає рік, як перестало битися добре, ніжне серце, згасла привітна усмішка та світло найдобріших очей, що зігрівали рідних та близьких, — Леоніда Григоровича ІВАНОВА


Час ніколи не загоїть цю рану. Кожен день ти з нами. Ми пам’ятаємо тебе і любимо. Царство тобі небесне. Хай Бог береже твій вічний сон і спокій.


З великою печаллю дружина Світлана, діти Олександр з сім’єю, Жанна, Галина, внуки, правнуки, племінники та всі рідні і близькі



У променях небесного світла нехай твоя душа не знає перешкод Юрій Олексійович ЛЕМІШ


Ріднесенький, як швидко плине час… Три роки, як ти пішов від нас. Татусю, сумують, плачуть з нами небеса, а нам без тебе не така весна. Без тебе небо нам не голубе, як хочеться торкнутися тебе, відчути хочеться твоє тепло, пішов від нас ти і життя пішло… Ми всі тебе любимо і пам’ятаємо.


Дружина, доньки, зяті, онуки



21 квітня — роковини світлої пам’яті Євгенії Юхимівни ПЛИСАК з с.Орепи


Рідненька наша! Ви були найкращою мамою, турботливою бабусею. Дуже важко продовжувати життя без Вас, без Вашої доброти, ласки. Ваша любов живе у наших серцях, і тому Ви назавжди з нами. Ми збережемо світлі спогади про Вас, доки будемо жити. Спочивайте з миром, Царство небесне Вам.


Сумуючі діти, онуки