ПІДТРИМАЄМО ТАЛАНТИ!

ПІДТРИМАЄМО ТАЛАНТИ!

\"ПІДТРИМАЄМОЗвертається до вас педагогічний колектив міського Творчо-виробничого центру для дітей та юнацтва, 1200 гуртківців з надією про допомогу.
У березні, поточного року, в результаті нещасного випадку (підпалу) вогнем було знищено та пошкоджено значну частину приміщення центру, зіпсовано частину майна, нанесено не тільки матеріальні збитки, а й моральні, що роблять неможливими продуктивну співпрацю творчого колективу з дітьми-гуртківцями в наступному навчальному році. При всьому бажанні та намаганні колективу відновитися — це неможливо. Підраховано: потрібно 300 тисяч гривень. А коштів у міському бюджеті на проведення ремонту приміщення центру у поточному році не закладено. Обіцяні зі статті розвитку міста не поступають.
Але ми не зневірилися! Багато посильних робіт уже виконано своїми силами працівників центру. Нам потрібна ваша матеріальна допомога. Ми впевнені, що з вашою підтримкою ми ліквідуємо наслідки пожежі та надамо педагогам і дітям повноцінно розвивати і вдосконалювати творчо-виробничі здібності, які сприятимуть розвитку самореалізації та становленню особистості учнів. Адже чужої біди не буває...
Для справки інформація: на базі центру діє 21 гурток. Ними охоплено 1200 учнів міських шкіл, які займаються в позаурочний час. Є призери всеукраїнських та обласних конкурсів. Центр — один із закладів міста, де навчання проводиться безкоштовно. А головне — це проблема зайнятості учнів, наша безпека та впевненість у завтрашньому дні.
Імена спонсорів будуть названі у місцевій пресі та занесені у список стенду «Відродження центру». З повагою та надією на вашу допомогу
О.П.БАШИНСЬКИЙ, директор ТВЦДЮ