Нагороджено переможців онлайн-конкурсів «BestKids2020» та «Мій улюблений вид спорту в Новограді»

Нагороджено переможців онлайн-конкурсів «BestKids2020» та «Мій улюблений вид спорту в Новограді»

До Міжнародного дня захисту дітей управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради і міським Центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на сторінках «Facebook» та «Instagram» було оголошено онлайн-конкурси «BestKids2020» та «Мій улюблений вид спорту в Новограді».
2 червня заступник міського голови Оксана Гвозденко, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба, його заступник Анастасія Нєпша та т.в.о директора міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анатолій Тимофєєв привітали і нагородили цінними подарунками переможців.
Учасниками онлайн-конкурсу «BestKіds 2020» стали 8 дітей. Конкурс проходив із 20 по 28 травня та складався з трьох етапів: I етап «Візитка» — відеовізитка, де учасник розповідає про себе; ІІ етап «Таланти» — відеодемонстрація талантів у будь-яких жанрах; ІІІ етап «Вечірній вихід» — дефіле в сукнях та костюмах. Голосування за відеороботи учасниць відбувалося з 28 по 31 травня.
Переможцями стали:
1 місце — Долінко Ангеліна, 7 років (221 голос, подарунок — караоке мікрофон та набір для творчості);
2 місце — Костюк Вікторія, 10 років (145 голосів, подарунок — портативна USB-колонка та записник);
3 місце — Галаш Єлизавета, 8 років (122 голоси, подарунок — безпровідні навушники та футляр для зберігання шкільного приладдя).
Усім учасницям було вручено заохочувальні подарунки.
За умовами онлайн-конкурсу «Мій улюблений вид спорту в Новограді», який тривав із 20 до 31 травня, усі бажаючі публікували відео з улюбленим видом спорту, яким вони займаються, під хештегом #мійулюбленийвидспортунв. За допомогою програми Random.org серед 44 учасників переможцями було визначено:
1-місце — №15 Телець Марія та її син (подарунок — груша боксерська та термочашка);
2-місце — №1 Марія Шевчук та її син (подарунок — м’яч футбольний та термочашка);
3-місце — №28 Тетяна Вайда та її син (подарунок — м’яч футбольний та термочашка).
За найкреативніше відео подарунок (бадмінтон) вручили Анні Гопонюк та її доньці (№44).
Заступник міського голови Оксана Гвозденко подякувала організаторам за проведення, а активним учасникам — за участь в онлайн-конкурсах та побажала їм натхнення в саморозвитку, подальших досягнень, перемог та успіхів у майбутньому.
Слідкуйте за офіційними Інтернет-ресурсами Новоград-Волинської міської ради та беріть участь у конкурсах!
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради