НА СЦЕНІ — МАЛЕНЬКІ КРАСУНІ

НА СЦЕНІ — МАЛЕНЬКІ КРАСУНІ

14 червня 2009 року, о 17 годині, у міському Палаці культури імені Лесі Українки відбудеться конкурсно-розважальна програма «Міні-міс» року. Напередодні програми ми поспілкувалися з юними красунями, і кожна з них трішки розповіла про себе, аби новоград-волинці визначилися — за кого уболіватимуть.
\"НА
№1. Крістіна КОРНИЧ
Мені 5 років. У цьому році я закінчила дитячий садок №16. В даний час готуюсь до школи, вже вмію читати та стараюсь гарно писати. Я дуже люблю танцювати, два роки займаюся хореографією в ансамблі «Веселка». А також дуже люблю виступати на сцені, брала участь у новорічній виставі та маю таку чудову можливість спробувати себе у конкурсі міні-міс. Всім бажаю чудового насторою та приємних вражень!

\"НА
№2. Катя ЛОДЗЯНОВА
Мені 6 років. У цьому році піду до школи №4, в перший клас. Я із задоволенням танцюю і співаю, займаюся в ансамблі естрадного танцю «Модерн». Також вивчаю англійську мову, люблю читати, малювати, писати. Допомагаю мамі на кухні готувати салати та борщ, а татові — смажити шашлики на дачі. У майбутньому мрію стати зубним лікарем та поїхати в Англію на навчання. Всім учасницям бажаю успіхів, а собі — перемоги!

\"НА
№3. Юля ТИННА
Люблю бігати, стрибати, співати, танцювати, де знаходжусь, — скрізь малюю і даруночки дарую.
Занять у мене є багато, директором фірми мрію стати, тому й у колегіумі навчаюсь, знання здобуваю.
Я — завзята, працьовита і весела, і кмітлива, мамі все допомагаю, всім гарного настрою бажаю!

\"НА
№4. Анастасія ШУЛЯК
У цьому році я успішно закінчила 1 клас. Із задоволенням навчаюся у школі №2, бо гарним прикладом для мене є моя перша вчителька Тетяна Миколаївна. Люблю танцювати, тому займаюся одразу у двох колективах — «Ритм» та «Грація». Щиро вдячна своїм батькам за те, що виховують мене люблячою та гарною дитиною.
Бажаю всім на святі гарного відпочинку та чудового настрою!

\"НА
№5. Катя ЗАГРИВА
Мені 5 років. Закінчила дитячий садок №2 «Калинка». Мрію піти до школи і відчути себе першокласницею. Займаюся у підготовчій школі «Першоцвіт». Мені до душі танцювати, співати, із задоволенням ходжу до ансамблю естрадного танцю «Модерн». Мрію стати дитячим лікарем. Я — весела, непосидюча, люблю гратися з молодшою сестричкою Маринкою. Коли є настрій, — допомагаю мамі. У вихідні дні полюбляю їздити до своїх дідуся і бабусі — це найщасливіші дні. Бажаю всім учасницям успіху, і нехай переможе найсильніший.

\"НА
№6 Віка ЛУКАШЕВА
Мені 5 з половиною років. Закінчила дитячий садочок №2 «Калинка».
Іду до першого класу у гімназію. Мрію стати хореографом. Люблю свою сестричку Катю, граюся з нею. У мене є песик Бадді. Ми весело бігаємо утрьох. Допомагаю мамі і татові. Добра, лагідна, мрійлива.
Дуже люблю танцювати і співати, тому вперше вирішила вийти на велику сцену. Бажаю всім успіху і гарного настрою!!!