6:1 — ТРИМАЄМО МАРКУ!

Напруженим виявився кінець серпня для гравців ФК «Звягель-750». Адже грати паралельно в двох турнірах досить важко фізично, тож доводиться шукати нових виконавців, щоб досягти максимальних результатів.
Домашній матч проти овруцької команди звягельчани розпочали в такому складі: голкіпер — М.Дубров, польові гравці: В.Ванжура, І.Вакуленко, М.Омельченко, П.Осадчук, І.Ковальчук, Д.Горбаченко, Д.Лободін, М.Войтович, А.Диняк, Ю.Перін. Цікаво було подивитися на дії трьох нових гравців, і в цілому вони виправдали надії тренера та уболівальників.
Вже до 10 хвилини рахунок був нічийним 1:1, відмінну передачу Ю.Періна використав М.Омельченко. Не встигли порадіти гравці, як овручани, використавши неузгоджені дії в зоні центральних захисників, зуміли забити гол у відповідь. Звягельчани повністю контролювали хід подій на полі, в середині тайму, після подачі кутового, Д.Лободін головою забив другий гол, а під завісу тайму відкрив лік забитим голам і Ю.Перін. Реальну можливість забити втратив Д.Горбаченко, який на швидкості обіграв чотирьох захисникв і вийшов віч на віч з воротарем, однак згаяв момент для удару, і захисник в підкаті ліквідував загрозу біля власних воріт.
Після перерви уболівальники продовжували насолоджуватися атакуючим футболом у виконанні своїх улюбленців. «Домашню» заготовку під час виконання стандарту продемонстрували Д.Горбаченко та Ю.Перін, результатом якої став четвертий м’яч у сітці воріт овручан. Проведені заміни підсилили темп матчу, гостьова команда відбивалася, як могла, однак гольові моменти і, як наслідок, голи продовжувались сипатися у їхні ворота. П’ятий м’яч провів О.Загривий, шостий — Я.Корнійчук.
Фінальний свисток зафіксував перемогу ФК «Звягель-750» з рахунком 6:1. Кращим гравцем матчу визнаний Ігор Ковальчук, який відмінно поєднував атакуючі та захисні дії, асистувавши своїм товаришам по команді в гольових ситуаціях.
Як оголосив голова ради засновників клубу В.В.Гордійчук, фінансовий стан ФК може бути покращений за рахунок Фірми «Церсаніт», а разовий подарунок за перемогу у грі проти ВК «Комуніст», що його пообіцяв директор фірми п.Кшиштоф, був приємним сюрпризом перед поєдинком раунду 1/8 фіналу розіграшу кубку України серед аматорів. Сподіваємося на вдалу гру та приємні враження.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ