ПРОДОВЖУВАЄМО УТРИМУВАТИ ЛІДЕРСТВО

У двох останніх турах чемпіонату Житомирщини з футболу серед команд ветеранів, вік яких не нижче 40 років, збірна Новограда-Волинського набрала чотири пункти з шести можливих. У виїзній грі проти суперників із смт.Андрушівка наші земляки зіграли унічию 2:2. Це другий наш нічийний результат проти андрушівців. При чому, після першого тайму звягельчани поступалися з рахунком 0:2, однак після чоловічої розмови у перерві матчу ліквідували дефіцит пропущених голів. Авторами голів стали Олексій Савчин та Андрій Диняк. Був забитий і третій гол, втім він уже не був зарахований. Отже втрата двох пунктів загострила боротьбу у чемпіонаті, наш основний суперник за лідерство, ветерана з м.Житомир, наблизились на відстань одного пункта.
Саме дихання у спину суперників заставило максимально та відповідально провести домашній матч проти ветеранів із смт.Романів.
Перші десять хвилин м’яч знаходився у середині поля, суперники грали досить обережно, однак після підвищення швидкості пересування по полю та точності передач звягельчани захопили ініціативу і після націленої подачі кутового справа захисники суперника відбили шкіряного на ногу Дмитра Орлова, удар якого був влучний. Незабаром автор першого голу міг подвоїти результат, однак удар з 11-метрової позначки сильним не вийшов та й голкіпер був на висоті, парирувавши м’яч на кутовий. Після перерви романівці на початку тайму мали дві чудові нагоди зрівняти рахунок, однак ударам бракувало точності. «Не забиваєш ти — забивають тобі» — це футбольна істина в черговий раз підтвердилась знову, авторами ще двох голів у ворота гостей стали О.Савчин та вдруге Д.Орлов. Підсумковий рахунок 3:0 дав можливість продовжувати утримувати лідерство.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ