УСПІХ «ВЕТЕРАНА»

УСПІХ «ВЕТЕРАНА»

Уже другий рік поспіль у Новограді-Волинському проводиться чемпіонат міста з футболу. Як і торік усі матчі проводилися на міському стадіоні «Авангард», тож прихильники та прихильниці футболу після робочого дня мали можливість повболівати за своїх знайомих або членів своїх родин, відпочивши від повсякденних турбот. Організацію та проведення турніру взяв на себе міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» під керівництвом Дмитра Горбаченка. До уваги читачів надається підсумкова турнірна таблиця, що була надана організаторами.
\"УСПІХ
Чемпіонат проводився у два кола.
* * *

А наймолодші за віком — школярі 1997-1998 р.н. — відкрили вересневі футбольні поєдинки іграми на приз клубу «Шкіряний м’яч». До участі у змаганнях допускалися збірні шкіл міста, що грали по системі з вибуванням після першої поразки. Багато голів було забито у ворота суперників на попередній стадії турніру, однак ближче до фіналу матчі вирізнялися рівною грою, спортивна майстерність збірних, що увійшли до стадії 1/2 фіналу, була приблизно рівною, хоча і не завжди. Так, у матчі між школярами ЗОШ №7 та №5 була зафіксована перемога з великим рахунком 9:2 на користь футболістів сьомої школи.
Цілковитою протилежністю був результат у гольовому еквіваленті в другому півфіналі, де гравці ЗОШ №2 перемогли опонентів із ЗОШ №9 з перевагою в один м’яч, рахунок 2:1. У фіналі атакуюча гра юних футболістів ЗОШ №7 дозволила їм перемогти суперників із ЗОШ №2 з рахунком 3:1 і завоювати почесний кубок. Авторами голів та кращими у переможців стали брати Іван та Анатолій Тимофєєви.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ