ФІНІШУВАЛИ ЛІТНІ ЮНАЦЬКІ ІГРИ

Завершуються змагання за програмою літніх юнацьких ігор Житомирщини. Останнім видом програми стали поєдинки з волейболу. До участі в стартах допускались волейболісти та волейболістки 1992-1993 р.н. Зональні змагання за право виходу до фінальної частини, зокрема, були проведені на базі міської ДЮСШ. Адже саме вихованці та вихованки цього спортивного закладу представляли наше місто в цих стартах.
У змаганнях волейболісток найвдаліше зіграли наші північні сусіди з смт.Ємільчине, які завдали поразки усім своїм суперницям, завоювавши одну з путівок до фіналу. Другу фінальну перепустку завоювали представниці Новоград-Волинського району. Збірна була сформована на базі ЗОШ с.Ярунь та смт.Городниця. Наставник збірної В.В.Горблюк відзначив у своїй команді таких спортсменок: Яну Роюк, Віку Чаплигіну, Олю Бойко, Катерину Васильчук.
У поєдинках волейболістів поза конкуренцією були учасники фіналу всеукраїнської дитячої волейбольної ліги, вихованці міської ДЮСШ (тренер М.Ю.Олендер). Усіх своїх суперників звягельчани перемогли з великим розривом в очках. Так, наприклад, у грі, де розігрувалося перше-друге місце в зональних змаганнях, зустрілися новоград-волинці та волейболісти м.Баранівка. Рахунок по партіях був 25:15 та 25:11 на користь команди господарів турніру. Члени збірної переважали своїх опонентів в усіх компонентах сучасної гри, а директор ДЮСШ В.П.Єрмаков відзначив грамотні дії наймолодших у складі Яна Михалькевича та Руслана Цимбалюка, котрі є кандидатами до збірної України з волейболу серед спортсменів 1994 р.н. Збірна Новоград-Волинського району у цих змаганнях посіла третій рядок турнірної таблиці. Фінальні поєдинки літніх ігор з цього виду спорту серед волейболістів заплановано провести у Новограді-Волинському.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ