БІЖАТЬ ШКОЛЯРІ

Близько 100 юних легкоатлетів та легкоатлеток, котрі представляли спортивні клуби восьми загальноосвітніх шкіл нашого міста, відкрили спартакіадні змагання серед школярів міста. До складу кожного клубу було заявлено чотири юнаки та чотири дівчини, які виборювали призові місця на різних кросових дистанціях. Так, легкоатлетки (8-9 клас) змагалися на дистанції 1000 метрів. Захопивши зі старту лідерство, вихованка ЗОШ №9 Анастасія Ванжура зуміла утримати його до самого фінішу. Ця невгамовна, бойовита та вольова спортсменка, котра здобуває перемоги на змаганнях зі свого улюбленого виду спорту — карате-до, зуміла випередити Олександру Рябець з команди гімназії та Катерину Титаренко із ЗОШ №5, які посіли відповідно 2 та 3 місця. У кросі на такій же дистанції не було рівних гімназисту Ярославу Михайлюку. Наступні місця посіли Богдан Гончарук та Олександр Павлюк, обоє із ЗОШ №6.
У старших за віком бігунів на дистанції 2000 метрів відзначився перемогою Володимир Ягуткін з міського колегіуму, другим пересік фінішну пряму гімназист Віктор Загривий, третій призер — Роман Нагорнюк із ЗОШ №6.
У дівчат старшої вікової групи, які долали 1500 метрів, найшвидшою та найвитривалішою була Віка Мірошнікова (ЗОШ №4), другою призеркою, проявивши неабияку силу волі, фінішувала Ілона Осипчук (гімназія), третє місце забронювала Віка Верхоланцева (колегіум). У командному заліку звитягу здобули збірники спортивного клубу ЗОШ №6, котрі на 5 балів випередили гімназійну збірну. За підсумками змагань було сформовано міську збірну, котра, виступаючи на обласному легкоатлетичному кросі, що був проведений у
смт. Першотравенськ Баранівського району, посіла шостий рядок турнірної таблиці. Зробивши значний крок вперед у порівнянні з минулорічними стартами, адже у сезоні
2008-2009 р. команда посіла 14-те місце. Збірна Новоград-Волинського району на обласному рівні фінішувала у другій десятці.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ