ТАНЦІ З ВИКЛАДАЧАМИ

ТАНЦІ З ВИКЛАДАЧАМИ

Напередодні новорічних свят, коли настрій вже наближається до святкового, у передчутті казкової ялинки, приємних сюрпризів та подарунків, студенти промислово-економічного технікуму разом із викладачами цього навчального закладу організували цікавий, оригінальний конкурс «Танці з викладачами». Конкурс привернув до себе увагу не лише учнів та вчителів технікуму, а й керівників підприємств нашого міста, громадські та політичні організації, які активно підтримали це гарне починання. Серед них зокрема найактивнішу участь взяли міський штаб Партії регіонів, ТОВ «Техна» та ЦМРА №217.
Часто говорять, що те, що проводиться вперше, — не завжди досконале: «перший млинець — глевкий». Однак, завдяки творчому ентузіазму та незмінно юній життєрадісності учасників та організаторів цього незабутнього шоу, так не сталося — захід видався красивим, видовищним та незабутнім. Звісно, не було серед учасників професійних танцівників. Але всі вони довели, що головне — бажання та натхнення. Цікаво та захоплююче було спостерігати за тим, як юний блиск в очах та любов до танців об’єднали представників як юного, так і зрілого покоління.
Як і на кожному конкурсі, — в результаті визначали переможців. Ними, без сумніву, стали всі учасники заходу, бо кожен з них мав свою родзинку. В номінації «Найкраща танцювальна пара» перемогла пара Смолич-Ваховський (на фото справа), «Найчуттєвіша пара» — Поляков-Вільтовська, «Найграціозніша пара» — Онікієнко-Василюк, «Найбільш непередбачувана» — Любчак-Міщук.
Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА