ХРОНІКА 6/2010

ЖІНКУ ОБІКРАВ СУСІД
19 січня із заявою до Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулася жінка, мешканка міста, в якій повідомила про те, що виявила відсутність грошей у своїй квартирі в сумі 350 доларів США та ощадної книжки покійного батька.
Злочинцем виявився 56-річний сусід потерпілої, який на той час перебував у гостях жінки, і таємно викрав гроші.
Замість грошей чоловік отримав реальну перспективу кримінальної відповідальності.
СПІЙМАЛИ НА ГАРЯЧОМУ
25 січня працівниками міліції затримано троє невідомих осіб, які проникли на територію військового полігону міста Новограда-Волинського, де, з приміщення колишнього свинарнику намагалися викрасти металеві рейки, що належать військовій частині. На даний час зловмисники затримані, триває перевірка.
ПОПИТ НА МЕТАЛ
29 січня із заявою до чергового Новоград-Волинського МВ звернувся голова ПСП «Промінь», в якій повідомив про крадіжку металевих дротів із електромережі.
Вжитими заходами дільничними інспекторами міліції було встановлено, що даний злочин скоїв 60-річний мешканець Новоград-Волинського району. За місцем проживання у якого вилучено металевий дріт загальною вагою 38,60 кг. За даним фактом триває перевірка.
КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА
1 лютого до Новоград-Волинського МВ звернувся житель району, 1986 р.н., із заявою про те, що із конюшні його домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено коня з гужовим возом. Сума збитку становить майже 7 тисяч гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 23-річного непрацюючого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.
22-річна жителька Новоград-Волинського району заявила до райвідділу міліції про те, що в приміщення одного із кафе невідомим викрадено її жіночу сумочку, котру вона залишила без нагляду, та в якій знаходились гроші в сумі 1,5 тисячі гривень. Працівники чергового наряду міліції затримали
27-річного жителя райцентру, в якого викрадене вилучено.