ХРОНІКА 5/2010

КРАДІЖКА МЕТАЛУ
12 січня до працівників міліції звернувся житель міста та повідомив, що з території складського приміщення банно-прального комбінату невідома особа викрала металеві вироби, чим спричинила матеріального збитку на суму 200 гривень.
Працівниками міліції було встановлено, що даний злочин скоїв 31-річний звягельчанин, який проник через огорожу на дану територію, та зі складського приміщення шляхом злому навісного замка викрав металеві вироби для водопостачання. По даному факту триває перевірка.
НАПАД НА БАБУСЮ
Цього ж дня до працівників міліції звернулася жінка, пенсіонерка, мешканка нашого міста, яка повідомила, що в під’їзді будинку, де вона мешкає, невідома особа з рук вихватила пакет з продуктами харчування. Чим спричинила матеріальної шкоди на суму 68 гривень.
Оперативники встановили, що даний злочин скоїв непрацюючий 27-річний житель міста. Триває перевірка.
«МИСЛИВЕЦЬ»
Нещодавно працівниками міліції було затримано 27-річного мешканця нашого міста, який 9 січня 2010 року по вул.Лесі Українки, біля будинку №2, здійснив напад на пенсіонера та відкрито заволодів його майном — мисливською рушницею, вартістю 1200 гривень.
БРАТ
14 січня до чергової частини надійшло повідомлення від мешканки нашого міста про те, що невідома особа з її квартири викрала мобільний телефон, вартістю 400 гривень.
Оперативниками встановлено, що даний злочин скоїв її 27-річний двоюрідний брат, який 14 січня, перебуваючи в квартирі потерпілої, скоїв крадіжку, чим спричинив останній матеріальної шкоди на вказану суму. По даному факту триває перевірка.
МІЙ ДІМ — МОЯ ФОРТЕЦЯ
15 січня до чергової частини надійшло повідомлення від жительки нашого міста про те, що з її квартири невідома особа шляхом зламу замків вхідних дверей проникла до квартири, звідки викрала ноут-бук, вартістю 3 600 гривень, та гроші, тим самим заподіяла матеріальної шкоди на загальну суму 3 855 гривень.
ЗЛОЧИНЦЯ ЗАТРИМАНО
За допомогою до працівників міліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що з його домоволодіння невідома особа викрала 5 метрів металевих секцій паркану, вартістю 350 гривень кожна.
Дільничними інспекторами було затримано місцевого жителя, який скоїв дану крадіжку. Під час огляду його помешкання працівниками міліції було вилучено 23 металевих прути від паркану.
Олена ПЕТРУК, ст.лейтенант міліції