ЗІ СВЯТОМ ВАС, ЛЮБІ ЖІНКИ!

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ЛЮБІ ЖІНКИ!

ШАНОВНІ ЗВЯГЕЛЬЧАНКИ!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята весни, ніжності та кохання — 8 Березня!
Весна — це найпрекрасніша пора року, коли все: земля, небо, природа — оживають, а від ніжних пахощів перших квітів та дзвінкого пташиного багатоголосся приємно паморочиться голова. Жінка багато чим схожа на весну — лагідністю, красою, емоційністю, веселковою насиченістю почуттів. Правду люди кажуть: там, де поруч жінка: чи то в домі — гарна господиня, чи то на робочому місці — відповідальна працівниця, — там завжди комфортно та радісно на душі, там мир і спокій, там рясно на успіх.
Ми шануємо й поважаємо Вас, любі наші, за те, що Ви є. Матерів — за подароване життя, за молитви та колискові, бабусь — за життєву мудрість, дружин — за кохання, надійність та відданість, доньок та онучок — за щиру любов, сестер та подруг — за готовність прийти на допомогу, порадити.
У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров’я, молодості на багато літ. Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, а в родинах господарювали лад, тепло та затишок. Нехай Ваша праця завжди буде потрібною, корисною, гідно оціненою, а успіхи — справді вагомими та переконливими.
Щасти Вам, любі, в усіх починаннях!
Міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ

ДОРОГІ ЖІНКИ!
Щиро вітаю Вас, ласкаві матері, вірні подруги, любі берегині сімейного щастя і родинної злагоди, невтомні трудівниці, з чудовим святом — Міжнародним жіночим днем 8 березня.
Сьогодні весь світ співає гімн любові жінці, яка вміє вірно чекати, бути мудрою, доброю, сильною і неприступною, жінці, яка є втіленням всього світлого та радісного.
Сердечно вітаю з цим святом жінок — військовослужбовців, які пов’язали свою долю з армією, поклали на свої тендітні плечі нелегкий тягар армійського життя і вірно служать Батьківщині.
Низький уклін солдатським матерям, всім жінкам, чиї сини, чоловіки й батьки служать сьогодні в лавах Збройних сил України.
Хочу висловити усім Вам слова глибокої шани та поваги за наполегливу працю і відданість справі. Ми безмірно вдячні Вам за любов, розуміння і підтримку, які роблять нас сильнішими, надихають на нові звершення.
Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя, любові і добра!
Єдності, злагоди і благополуччя Вашим родинам!
З повагою, командувач ордена Червоного Прапора Південного оперативного командування генерал-лейтенант П.М.ЛИТВИН

ДОРОГІ НАШІ ЖІНКИ!
За традицією початок березня дарує нам світле жіноче свято. У цей день ми дійсно відчуваємо свіжий подих весни. Він і в ніжному ароматі перших весняних квітів, і в загадкових жіночих усмішках. Це ваше свято, наші дорогі та незрівнянні матері, бабусі, дружини, кохані, доньки.
З давніх часів українським жінкам притаманна унікальна роль. Вони оберігали сімейне вогнище і нарівні з чоловіками захищали рідну землю. Краса та мудрість наших роксолан підкоряли серця неприступних правителів, перед їхньою освіченістю схилялися найдостойніші мужі. Про таких жінок складають легенди і пишуть пісні. Переконані — саме такими є сучасні українки.
Жінки живуть не тільки сподіваннями на краще, вони кожну мить життя наповнюють конкретними справами, творенням добробуту, сімейного благополуччя, служінням світлим ідеалам добра і милосердя, високої культури, гармонії і краси, що є невід’ємною часткою поступу до процвітання нашої держави.
Зичимо вам, дорогі жінки, непідвладного літам здоров’я, оптимізму, мужності і терпіння, життєвої сили, родинного тепла, улюбленої роботи та здійснення ваших заповітних мрій та намірів.
Нехай чарівний настрій березневих днів додасть усім вам натхнення для нових звершень.
М.ІВАНЮК, голова районної державної адміністрації

ДОРОГІ ЖІНКИ!
Нам знову посміхається весна в очікуванні свята. Воно щороку приходить до нас — свято жінки, весни, краси і кохання. Приходить із ніжними, лагідними посмішками та теплими сонячними зайчиками в добрих, дорогих очах наших жінок, символізуючи незрівнянну мить пробудження природи. І саме в ці чарівні весняні дні, відчуваючи на собі особливі погляди та таку довгоочікувану увагу, у жіночій душі пробуджуються особливі почуття, народжуються нові надії та сподівання на краще.
Тож, прийміть сердечні, щирі вітання зі святом! Попри всі труднощі та негаразди, залишайтесь завжди найкращими і найчарівнішими у світі. Нехай у вашому серці завжди живе весна. Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, родинного затишку і тепла, добробуту і злагоди бажаємо вам, дорогі матері, дружини, сестри, доньки та подруги. Низький уклін і сердечне спасибі за вашу мужність, жертовність, терпимість, працелюбство, розум та мудрість.
Хай завжди береже вас доля і біди обходять стороною! Хай найменше каміння трапляється на вашій дорозі. Хай множаться радощі, і всі наступні дні будуть сонячними та щасливими!
Президія районної ради жінок