БОКСЕРИ — НА ВИСОТІ

БОКСЕРИ — НА ВИСОТІ

Минуло лише півроку, як у Новограді-Волинському відновила роботу секція боксу, а місцеві спортсмени знову серед фаворитів обласних турнірів. П’ятеро із них стали призерами відкритого чемпіонату міста Житомира, що цими днями проходив у обласному центрі.
Звання чемпіонів турніру — в Євгена Стадніка (1993 р.н.) у категорії 60 кг. та у Назарія Петрошука (1997 р.н.) у категорії 45 кг.
Другі місця здобули Володимир Самченко (1993 р.н., категорія до 69 кг), Богдан Вращук (1995 р.н., категорія до 42 кг) та Ігор Саулевич (1995 р.н., категорія 60 кг).
Організатором змагань виступила федерація боксу Житомира, очолювана Петром Комаренком. Голови федерацій боксу з міст області, які особисто відвідали турнір, обрали президента обласної федерації. Ним став Юрій Бобер.
Наступні змагання боксерів — чемпіонат області — відбудуться у квітні. Турнір обіцяє бути видовищним — очікуються бої за участю кращих спортсменів Житомира, Бердичева й Новограда-Волинського.
Новоград-Волинська федерація боксу продовжує набір дітей та дорослих на заняття з цього виду спорту. Хто любить бокс та бажає ним займатися, — звертайтеся в «Центр бойових мистецтв» (вулиця Ушакова, 54, мікрорайон «Морське»). Довідки за телефоном: 093-702-84-05.
Олег БРЮХАНОВ